ÉbredésÉbresztő filmekMédiaTitkolt hírekVideók

A gyógyszergyárak célja nem a gyógyítás

Megosztás/Share:
A gyógyszergyárak célja nem a gyógyítás
A gyógyszergyárak nem azért fejlesztik ki készítményeiket, hogy betegeket kezeljenek, hanem hogy tüneteket szüntessenek meg – állítja Shane Ellison amerikai vegyész, aki több gyógyszergyártó alkalmazottjaként is dolgozott.
A férfi szerint a gyógyszeripar egy olyan üzleti modellen alapul, amely az embereket egész életükben gyógyszerekkel kívánja ellátni. Mi a teendő, ha megszűntek a szimptómák? – teszi fel a kérdést a férfi. A válasz: újabb betegségeket kitalálni. Erre az egyik legkiválóbb terep a pszichiátriai készítmények piaca, hisz általuk véget nem érő betegségeket lehet kreálni. Két szó van, amitől egy pszichiáter retteg: bizonyítsa be!
Ha az orvos nem tudja bizonyítani a betegséget, és tízből kilenc alkalommal nem fogja tudni, akkor ne vegyük be az általa felírt gyógyszereket. Ellison szerint vegyészként teljes ledöbbent, amikor látta, hogy a gyógyszergyárak olyan készítményekkel dolgoznak, amelyek ölni képesek, a gyógyszerek veszélyesek, nem hatékonyak, és olyan tüneteket okoznak, amik ellen kifejlesztették őket.
A férfi szerint a gyógyszergyártó cégeknek van a legjobb marketingosztályuk, amely zseniális módon működik. A gyógyszerlobbi sikeresen lobbizik azért, hogy orvosokkal, kutatókkal, pszichiáterekkel olyan jelentéseket fogadtasson el, amelyek szerint a termékeik pozitív hatással vannak a szervezetre.
A gyártók tudományos köntösbe csomagolva adják el termékeiket, és évente 125 ezer olyan páciens hal meg az orvosok által felírt gyógyszerek miatt – állítja Shane Ellison.
(A videó angol!)


Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 
 
filantropikum

Related posts

2 órás kelta zene (összeállítás)

Sandal

UFO észlelés Isztambulban (Kumburgaz)

Sandal

Balti-tenger anomália (2012.nov.27.)

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .