Gondolat teremtő erejeJack CanfieldSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásTeremtés/VizualizációVonzás Törvénye

A gondolatok energiahullámok

Megosztás/Share:

A gondolatok energiahullámokSokkal erősebb vagy, mint hinnéd. Mindent te teremtesz az életedben. Ha elfogadod ezt a tételt, és felelősséget vállalsz önmagadért, bármit megvalósíthatsz, amit csak elhatározol. Te írod az életed forgatókönyvét, és arrafelé haladsz, amerre csak akarsz. Képes vagy változtatni az életeden. Képes vagy megvalósítani az álmaidat. Korlátlan hatalommal bírsz!

A gondolatok nem könnyű kis felhőfoszlányok, amelyek csak úgy átlebegnek az agyadon. Gondolataid dolgok. Sőt, mérhető energiaegységek. A gondolatok biokémiai eredetű elektromos impulzusok. Energiahullámok, amelyek – már amennyire megállapítható – szabadon közlekednek a térben és az időben.

„A gondolat a tett főpróbája.” ~ Sigmund Freud 
 
Gondolataid erővel bírnak. Valódiak, mérhetők, energiából állnak. Minden egyes gondolatod egy-egy kinyilatkoztatás az univerzum felé. Minden egyes gondolatod fiziológiai változást hoz létre a szervezetedben. Az összes eddig született gondolatod, eddig érzett érzelmed, eddig véghez vitt tetted eredménye vagy. És… a gondolatok, amelyek ma születnek benned, az érzelmek, amelyeket ma érzel, a tettek, amelyeket ma viszel véghez, határozzák meg jövőbeli tapasztalataidat. Ezért olyan fontos, hogy pozitívan, a végső szándékaidnak megfelelően gondolkodj és viselkedj.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Jack Canfield

Related posts

A félelem és kétség eltávolítása II.: Figyelj a szavaidra

admin

A gondolat nem más, mint energia

admin

Hogyan vonzd magadhoz a jót a rossz helyett?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .