BoldogságSpirituális tippekSpiritualitás

13 egyszerűnek látszó boldogságstratégia

13 egyszerűnek látszó boldogságstratégiaA születéskor nem kaptunk „életünkre vonatkozó utasításokat”. Ha megkaptuk volna, akkor körülbelül így nézne ki:
1. Kapsz egy testet. Lehet, hogy tetszik vagy nem, de ez az egyetlen dolog, amely mindenképpen rendelkezésedre áll életed végéig.
2. Az életed során a Föld nevű iskolába kell járnod. Minden ember és minden esemény a tanítód.
3. Nincsenek hibák, csak tanulságok vannak. A kudarc a siker szerves része. Nincsenek áldozatok – csak diákok vannak.
4. A leckét különféle formákban ismételjük meg, amíg teljes mértékben meg nem tanuljuk. Ha nem tanulod meg az egyszerűbb tanulságokat, azok nehezebbé válnak. Ha megtanulod, folytathatod a következő leckével.
5. A külső problémák pontosan tükrözik belső állapotodat. Ha megváltoztatod belső világod, akkor a külső világ is megváltozik. Fájdalom, vágyakozás, belül az üresség érzése– a Természet ezt használja arra, hogy felhívja a figyelmed valamire.
6. Tudni fogod, hogy a lecke megtanulható (és azt el is sajátíthatod), ha viselkedésed megváltozik. A bölcsesség gyakorlással nyerhető el.
7. Nincs jobb hely, mint az „itt”. A „nincs” nem jobb, mint az „itt”. Amikor az „ott” lesz „itt”, akkor kapsz egy másik „ott”-ot, ami ismét jobbnak tűnik, mint az „itt”.
8. Mások csak a tükörképeid. Nem lehet szeretni vagy gyűlölni azt, ami másokban van, ha az nem tükrözi a saját tulajdonságaid.
9. Az élet keretet készít, de a képet te fested. És nem hagyhatod befejezetlenül.
10. Megkapod, amit csak akarsz, csak olyan környezetet kell választanod, amely erőt és energiát ad a cél eléréséhez.
11. Változtasd meg az életed, legalább azt, amin változtatni tudsz! Találd meg az erőt magadban, hogy képes legyél elfogadni azt, amin nem tudsz változtatni, és kérj bölcsességet, hogy megkülönböztesd attól, amin próbálsz változtatni, de még az nem látszik!
12. Mindezekről feledkezz meg, amikor meg akarod mutatni magad mások előtt!
13. Erre akkor emlékezz, amikor a szíved akarja!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Késmárki László:A boldogság kulcsa A pozitív gondolkodás nagy könyve /Ankh kiadó 2021./

Related posts

Napi pozitív megerősítés: Gyógyulásom következő lépcsőfokához értem

admin

Ne hagyd…

Sandal

Életem értelme

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .