Kyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Tisztázd kapcsolatodat a Forrással

Tisztázd kapcsolatodat a ForrássalHa úgy érzed, hogy az életed valamilyen téren megfeneklett, jó esély van arra, hogy nem egyértelmű a kapcsolatod az Univerzummal. Az Univerzum mindig figyel, és nemcsak arra, amit neki mondasz, hanem arra is, amit magaddal és másokkal közölsz. Az összes apró megjegyzés, amit magaddal és az életeddel kapcsolatban teszel: energia. Minden megjegyzés valójában egy-egy szándéknyilatkozat, amit elküldesz az Univerzumnak. Az emberek valamiért hajlamosak lebecsülni magukat. Tudod, mire gondolok: amikor valaki megjegyzi, milyen jól nézel ki, te pedig elhárítod a bókot; vagy amikor beszorulsz valaki mellé, és azt mondod: „Bocsásson meg a kövér fenekemért!” Azt akarod, hogy ez legyen a te igazságod?

Lehet, hogy észre sem veszed, mit csinálsz, de most elárulom neked, hogy senki sem akarja azt hallani, hogy negatívan beszélsz magadról vagy magadnak, még akkor sem, ha csak úgy kicsúszik a szádon, vagy abban a pillanatban viccesnek tűnik. A téged körülvevő emberek szeretnek téged, és a legjobbat akarják neked. Az Univerzum csak a legjobbat akarja neked. Itt az ideje, hogy szakíts a magadra vonatkozó negatív megjegyzésekkel, mert ezek összezavarják az Univerzumot. Itt az ideje tisztázni a kapcsolatodat az Univerzummal, és ezt nemcsak a belső munkádon, hanem az egész életeden keresztül is megteheted, amihez hozzátartozik az is, amit magadnak mondasz. Azért vagy most itt, mert mélyen legbelül tudod, hogy megérdemled a gyógyulást. Tehát minden alkalommal, amikor visszacsúszol a régi kerékvágásba, azonnal változtass az energia áramlásán valami ilyesmivel: „Kiiktatom, törlöm és elengedem ezt a kijelentést. Az én igazságom ez: egész vagyok, meggyógyultam, teljes vagyok.” Minél inkább a szokásoddá válik ez, annál könnyebb lesz megvalósítani a változást, amire vágysz. Mihelyt sikerül következetességre szert tenned abban, ahogyan magadnak és magadról beszélsz, ez válik a valóságoddá.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Minden nap ad az élet egy lehetőséget – Te élsz vele?

Sandal

Bizalom

Sandal

Spirituális gyakorlatok: Kifinomult szerkezetű energetikai rendszer megtisztulása

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .