Louise L. HayMotivációNapi pozitív motivációSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Napi pozitív motiváció: Mindent elfogadok, amit önmagam számára létrehoztam

Napi pozitív motiváció: Mindent elfogadok, amit önmagam számára létrehoztamPontosan olyannak szeretem és fogadom el magam, amilyen vagyok. Egy vagyok szerető szívemmel. Kezemet szívemre helyezve érzem, hogy szeretet lakozik benne. Nagy szívem van, el tud hát fogadni olyannak, amilyen itt és most vagyok. Elfogadom a testemet,a testsúlyomat, a megjelenésemet, a szexualitásomat és a tapasztalataimat. Mindent elfogadok, amit létrehoztam önmagam számára: múltamat és jelenemet egyaránt. Beleegyezésemet adom ahhoz is, hogy megtörténjen velem a jövőm. Az élet isteni, nagyszerű megnyilvánulása vagyok, a legjobbat érdemlem tehát. Ezennel elfogadom ezt önmagam számára. Elfogadom a csodákat. Elfogadom a gyógyulást.Elfogadom az egészséget. Mindenekelőtt pedig elfogadom önmagamat. Értékes lény vagyok, nagyra értékelem önmagam. Így legyen.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Louise L.Hay

Related posts

Élj vidáman: Te kontrollálod a gondolataidat!

Sandal

5 érzés, ami valójában annak a jele, hogy változások előtt állsz

Sandal

Az, aki vagy, Isten ajándéka neked

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .