ÁlmokAsztrálprojekció/TestelhagyásAsztrálutazásCsakrákSpiritualitás

Magasabb szintű projekció

Magasabb szintű projekció

A csakrák feletti megfelelő ellenőrzéssel elegendő energia termelhető ezekhez a magasabb szintekhez. A megfelelő típusú energia létrehozása az ahhoz tartozó szintre fogja emelni a tudatunkat, és energiával tölti fel a megfelelő árnyék-testet. Ez általában a tudatemelő meditáció és a csakrákon végzett, megfelelően fejlett energia-gyakorlatok segítségével érhető el. A tudatunk ekkor meg fogja tapasztalni a létezésnek azt a szintjét. Ha elég energia áll rendelkezésre, és a körülmények megfelelőek, az adott személy az árny-testét egyenesen annak a természetes dimenziójába tudja vetíteni. A végző személy gyakorlatától és személyes adottságaitól függően, ha egy testet energiával tölt fel és projektál, ugyanez lehetséges az annál alacsonyabb szintű test(ek)kel is. Az asztráltest magában foglalja a többi árny-testet is, és egy projekció folyamán ki tudja vetíteni a mentális testet a mentális dimenzióba, és így tovább. Ez néha többszörös emlékezést eredményezhet egyazon projekcióval kapcsolatban. Az általános szabály az, hogy amelyik árny-test a legnagyobb energiát tartalmazta, annak lesznek a legerősebb emlékei. Ezekre fog emlékezni az illető, ébredés után. Az asztrális dimenziónál magasabb szintekre történő projektálás magas szintű gyakorlatot igényel. Profinak kell hozzá lenni az energia-emeléses és csakra ellenőrző gyakorlatokban egyaránt, de ez elérhető.

 
Én eddig az Asztrális, Mentális, Buddhikus és Atmikus létezésiszintekre projektáltam. Általános hiedelem, hogy emberi lény nem tud az Asztrális, Mentális és Buddhikus szinteknél magasabbra jutni, nem képes elérni az Adi és Anupadaka szinteket. Ezek a szintek is el vannak nevezve és körül vannak írva, tehát valakinek már kellett ott járnia, különben ismeretlenek lennének. Ha felismerjük az elme igazi természetét, megérthetjük, hogy nincsenek határok. Valaha olyat is állítottak, hogy a hangsebességet nem lehet túllépni… Mellesleg: Ezek a dimenziók nincsenek kitáblázva, hogy „Isten Hozott az Asztrál dimenzióban!’, vagy „Mentális Dimenzió, figyelem!”.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Robert Bruce

Related posts

A tested a tudat és a gondolat kivetítése

admin

Amit látsz, nem a valóság

Sandal

Térj vissza a testedhez

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .