Spirituális idézetekSpiritualitás

Lelkedben van a megoldás

Lelkedben van a megoldásA szélirányon nem tudsz változtatni, a hullámokon sem, csak a vitorláidat igazítsd jól, és hamarosan hazaérsz a kikötődbe. Lelkedben van a megoldás. Ezért nehéz megtalálni. Köt a megszokás, a reflex, a hibás programok ereje. Köt a gyengeség, a félelem, a gyávaság és az önmagaddal bánni nem tudás bénasága.
És mégis: végy magadon erőt! Ne engedd, hogy a külső erők sodorjanak. Ne kerülj a rossz szelek és a viharos tenger megfélemlítő hatása alá.
A külső körülményeknek hatalmas ereje van, de neked még hatalmasabb. Gondolataiddal, érzéseiddel és hiteddel átírhatod a jövendődet. Kérdezd meg a jó hajósoktól, mennyi erő, mennyi bölcsesség, mennyi ravaszság és kitartás kell ahhoz, hogy az utad oda vezessen, ahová szeretnél eljutni, és ahová igazán vágysz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Müller Péter

Related posts

Koncentráció, meditáció: A lélek rendíthetetlen akarata

Sandal

Ha rezgésterek gátolnak a további fejlődésben

Sandal

Szervóra – Egyensúlyban az energiaáramlás

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .