Spirituális idézetekSpiritualitásSzeretet

Légy te a szeretet, ez az isteni minőség!

Légy te a szeretet, ez az isteni minőségA szeretet az élet legfontosabb összetevője. Az igazság az, hogy a ’szeretlek’ szó azt jelenti, hogy élvezem a szeretetet magamban miattad, te vagy az ok, én pedig a forrás. Ha szereted önmagad, akkor nem akarsz fájdalmat okozni magadnak. Így másoknak sem okozol fájdalmat, mert azzal önmagadat is megbántod. Ha szereted önmagad, másokkal is együttérző tudsz lenni. Ez olyan, mint egy finom parfüm, amit ha magadra fújsz, a körülötted lévők is élvezhetik az illatát.
Engedjük meg magunknak, hogy a lehető legtöbb lehetőséget megragadjuk arra, hogy a szeretetet manifesztáljuk a saját elménk manipulálása nélkül, ezt hívják feltétel nélküli szeretetnek. Ez azt jelenti, hogy semmit sem várunk cserébe és elfelejtjük, olyan önzetlenséggel tesszük ezt, mint ahogyan egy anya teszi a gyermekével szemben.
10 tipp, hogy megtapasztalhasd a szeretetet:
 
– légy hálás mindenért, amid most van
– köszönj meg mindent, amit kapsz
– méltányolj másokat, amikor csak lehet
– légy tisztességes és őszinte
– légy kedves mindenkihez
– fogadd el az életet és a szituációkat olyannak, amilyenek
– ismerj el másokat minden körülmények között
– légy jó hallgatóság
– gyengéden és tisztelettel közöld az érzéseidet másokkal
– tudd, hogy mindenki különleges, akárcsak Te
 
Légy te a szeretet, ez az isteni minőség!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Maharishi Bhramananda Yogi

Related posts

Hála a mai napért

Sandal

Napi hála: A szívem nyitott az elfogadásra

admin

Spiritualitás VIII.: Tudatod varázsa

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .