Kyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Kommunikáció a teremtés Forrásával

Kommunikáció a teremtés ForrásávalMinél érthetőbben kommunikálunk a Földön a barátainkkal, a szerelmünkkel és a családtagjainkkal, annál érthetőbben tudunk kommunikálni az Univerzummal. Szinergia van aközött, ahogyan ezen a síkon boldogulunk, és aközött, ami akkor történik, amikor átjutunk a káprázat fátylán túlra. Amikor az Univerzummal kommunikálunk, talán úgy képzeljük ezt el, hogy kapcsolatban vagyunk valamivel „ott fent” az égben vagy egy másik világban, pedig az Univerzum körülvesz minket és itt van bennünk. Szeretem azt képzelni, hogy a szívünk egy csillagkapu, amin keresztül elérhetjük a mennyországot. Gyakorlással ez olyanná válhat, mint egy adó-vevő, amelyet arra használhatunk, hogy személyes kapcsolatot létesítsünk a teremtés Forrásával. A Forrással folytatott szeretetteljes, nyílt és éleslátó beszélgetés csodálatos módja lehet a támogatás és a béke elérésének. Amikor valóban feltárulkozunk az érzéseinkkel, a gondolatainkkal, az aggodalmainkkal és a döntéseinkkel kapcsolatban, teret adunk az isteni jelenlétnek, hogy belépjen az életünkbe és támogasson minket.

Megérdemled a támogatást.

Az Univerzum azonban tiszteletben tartja a szabad akaratodat, ezért ahhoz, hogy közbeavatkozhasson, szüksége van az engedélyedre. Ez a te életed és ezek a te leckéid. Amíg úgy nem döntesz, hogy beavatkozásra van szükséged, addig az Univerzum támogat ugyan, de nem avatkozik közbe. Ha beavatkozásra van szükséged, vagy több támogatást szeretnél, kérj segítséget minden szükséges tekintetben. Pusztán azáltal, hogy közlöd, mire van szükséged, vagy hogyan szeretnél érezni, egyértelmű jelet küldesz az Univerzumnak, hogy igényled a segítségét. Nem számít, hogyan látod az Univerzumot – ez lehet egy bizonyos szent, mennybéli tanítómester, istenség vagy akár a kozmosz –, csak legyél tudatában annak, hogy készen áll arra, hogy meghallgasson és támogasson téged.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

Spirituális gyakorlatok: Öntisztítás, megszabadítás

Sandal

Álomkontroll/Tudatos álmodás: Az álmokra való emlékezés technikái

Sandal

Az Igaz Szeretet harmadik titka: az adni tudás ereje

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .