Jézus tanításai (K.M.)SpiritualitásÜzenetek

Jézus tanításai: Mintául érkeztem

Jézus tanításai-Mintául érkeztek

Fejezzétek be az uralkodó elit által teremtett hamis bálvány-Jézuskép  körüli táncotokat, amelynek létrehozásával az elitnek az volt a célja, hogy a kereszténységet megkaparinthassa saját maga számára, és uralja azt! 

Az egyetlen és legfontosabb dolog, amit meg kell értenetek azzal kapcsolatban, hogy ki voltam 2000 évvel ezelőtt az az, hogy tudjátok azt, hogy azért érkeztem, hogy megtanítsam és bemutassam azt az utat, amelyet MINDEN ember képes követni. Mintául érkeztem, miközben a keresztény egyház mögötti uralkodó elit kivételes példává emelt engem, olyanná, akit senki sem tud, vagy mer követni.  Így tehát az, amit a keresztény egyház velem tett, az teljesen az ellenkezője annak, amit én látni szerettem volna.
Az uralkodó elit emberei elsőként a fizikai testemet ölték meg, majd „megölték” az általam nyújtott példát azzal, hogy eltorzították a tanításaimat, miközben az életemmel kapcsolatban teljesen hamis történeteket találtak ki.  Ezen a web felületen  (Kim Michaels oldalán) azonban felfedem ezt a csalást annak érdekében, hogy azok az emberek, akik készen állnak arra, hogy megismerjék azt, hogy kik ők is valójában, azok követelhessék azt a jogukat, hogy az én példámat követve a személyes Krisztusság eléréséért indulhassanak.
Az egyetlen lényeges dolog, amit jelenleg velem kapcsolatban meg kell értenetek az az, hogy spirituális lény, felemelkedett lény, felemelkedett mester vagyok.  Továbbra is a Földbolygóval foglalkozom, mivel olyan ígéretet tettem, amelyet be akarok tartani: „ veletek leszek mindig, a világ végezetéig” .  Éppen ezért hajlandó vagyok mindenkivel együtt dolgozni, aki hajlandó az intuitív képességeit ráhangolni a Jelenlétre, arra a rezgésére, amely ÉN VAGYOK.
Ennek a web felületnek (Kim Michaels oldalán) az a célja, hogy hozzásegítsen benneteket ahhoz, hogy befejezzétek a kereszténység által megteremtett hamis Jézuskép-idol aranyborja körüli táncot, és közvetlenül rám hangolódhassatok a szíveteken keresztül.  Végül is én jelentettem ki sok évvel ezelőtt azt, hogy Isten országa bennetek van, nemde? Pontosan emiatt a kijelentésem miatt öltek meg akkor, és pontosan ez okozza ma is azt, hogy sokan ezt az internetes felületet visszautasítják.
Tény azonban az, hogy én régen és most is spirituális forradalmár voltam és vagyok.  Azért jöttem, hogy forradalmasítsam az emberek Istenhez való kapcsolatát.  Azért jöttem, hogy megszűntessem azoknak a lényeknek az uralmát, akik arra törekednek, hogy az emberiséget rabszolgasorsban tarthassák, akiket egykor vak vezetőknek, vagy az ördög fiainak neveztem.  Azért jöttem, hogy mindenkinek életet adjak, bőséggel megáldva, hogy megismerhessétek, megtapasztalhassátok az Istennel való személyes kapcsolatotokat a szíveteken keresztül.  Azért jöttem, hogy mindenkit hozzásegítsek a tudatszintje felemeléséhez, hogy általa megismerhessétek Istent önmagatokban, ahelyett, hogy az elmebörtönötökben továbbra is fogva tartva azt gondolnátok, hogy az Istenhez vezető út, az üdvözülésetek valamilyen az uralkodó elit által kontrollált földi intézményen keresztül valósulhat meg.
Ezért vagyok itt.  Ezzel az internetes felülettel pedig az a célom, hogy hozzásegítselek benneteket ahhoz, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljetek velem, vagy más felemelkedett mesterrel.  Ezzel a web felülettel NEM az a célom, hogy újabb külső vallást, vagy spirituális mozgalmat alapítsak, amely ugyanazt tenné, mint az összes intézményesített mozgalom tett, vagyis az emberek és Isten közvetlen belső megtapasztalása közé állna.
Ha felhasználjátok az ezen az internetes oldalon és más általunk támogatott internetes oldalakon lévő tanításokat és eszközöket, akkor eljuthattok ehhez a közvetlen belső kapcsolathoz.  Végül is pontosan ennek a belső kapcsolódásnak a bemutatása miatt öltöttetek testet most ez a gyönyörű bolygó kozmikus evolúciójának e kritikus és egyben nagyon szerencsés időszakában.
Ha tehát tényleg meg akarjátok ismerni az igazi Jézust, akkor ne várjátok, hogy a web felületen találtok majd rám.  Használjátok a tanításokat és a felkínált eszközöket arra, hogy megtalálhassatok a szívetekben.  Ez a tapasztalat túlmutat a szavakon, miért is használom hát azokat arra, hogy megpróbáljam leírni azt? Keressetek, és megtaláltok – hajlandó VAGYOK veletek találkozni.  Te hajlandó vagy-e rátalálni a valódi Jézusra?

Közvetítette: Kim Michaels 
Közzétette: Sandal / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
 
 
askrealjesus.com
 

Related posts

Spirituális gyakorlatok: Szívenergia – A szívenergia felélesztése

admin

A 3.szem fő energiapontjának kezelése

Sandal

A macskaterápia valóság

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .