Jézus tanításai (K.M.)SpiritualitásÜzenetek

Jézus tanításai: Kövessétek az igaz utat a Krisztusságotokig!

Jézus tanításai-Kövessétek az igaz utat a Krisztusságotokig
Nem nyilvánítottam-e ki egyértelműen: „Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen.” (János 10,10)  Sajnos ennek a kijelentésnek az igaz értelmezése eltűnt, és jelenleg alig néhányan kérdezik meg, azok sem a kereszténység fő áramlatához tartoznak, hogy mit értettem azon, hogy azért jöttem, hogy az embereknek ÉLETET adjak, mintha nem lenne életük.
Valójában azonban az emberiség többségének spirituális értelemben nincs ÉLETE ezen a bolygón, annak ellenére, hogy fizikailag életben vannak.  A spirituális élet azt jelenti, hogy tudjátok, és el is fogadjátok, hogy kik vagytok, hogy Isten lényének kiterjesztései, teremtő társai vagytok.  Nem bűnösök, vagy az evolúció csúcsára jutott emberszabásúak vagytok, hanem egyéniségek, egyénileg értékes lények, akiknek ugyanaz a teremtőképesség adatott meg, amellyel a Teremtőtök rendelkezik.
Csak egy úton élhettek spirituális életet; kizárólag Krisztusi tudatszint által.  Én azért jöttem, hogy a személyes példát mutassak arra, hogy egy személy hogyan találhatja meg az ÉLETET önmagában, ezzel demonstrálva azt a képességet és lehetőséget, amellyel mindannyian rendelkeztek.  De hogyan kaphatjátok meg az ÉLETET?
Itt kell nagyon ébernek lennetek az árnyalt különbségek miatt.  Mert mint ahogy az egóról való értekezésemben már említem, az ego legfőbb hatása az, hogy fátylat von közétek és a valóság közé, amely az életnek a teljesen torz érzékelését eredményezi.  Ha egyszer bekerültök a halandó, elkülönült énetekbe, akkor a halál tudatszintjére kerültetek, mivel az itt és most világában azok vagytok, akinek hiszitek magatokat.  Ha egyszer ebbe a tudatállapotba kerültetek, akkor nem kerültök ki onnan a saját erőtökből.  Az ego ugyanis nem juttat túl a saját vakságán.  A halál tudatszintjéről nem szabadulhattok ki semmilyen a halál tudatszintjét képviselő eszközzel.
Szükségetek van tehát valamire, ami kívül esik az elkülönült énetek mentális dobozán, ez eredményezi azt az elképzelést, hogy megváltóra van szükségetek.  Az a megváltó azonban nem valamilyen külső vallás, vagy valamilyen spirituális lény, aki megvált majd a bűneitektől, vagy más módon cselekszik értetek.  Az igazi megváltó a Krisztusi tudat.  Ahogy János evangéliuma írja, a Krisztusi tudat volt Isten első teremtménye, és az anyag világában semmi sem lett, amely ne tartalmazná a Krisztusi tudatot.
Éppen ezért önmagatokban bármikor a Krisztusi tudathoz kapcsolódhattok, és nem is kell különválnotok tőle.  Az az elképzelés, hogy a Krisztusi tudatszint, vagy a Krisztus e világon kívül található, az az az alaphazugság, amelyet az anti-krisztusi erők el akarnak fogadtatni veletek.  Valójában azonban bármit is tettetek a földön, soha sem veszítitek el azt a lehetőségeteket, hogy a Krisztusi tudatszintet magatokra vehessétek. 
Árnyalt különbségek vannak azonban jelen.  Ha egyszer a halál tudatszintjére süllyedtetek, akkor két dologra van szükségetek ahhoz, hogy ezen a tudatszinten felülemelkedhessetek.  Emlékeznetek kell arra, hogy kik vagytok, és arra is, hogy milyen potenciállal rendelkeztek.  Én pontosan ezt akartam az életemmel demonstrálni.  Nektek is szükségetek van azonban egy szikrányi Krisztusi tudatra, az ÉLET egy szikrájára, amely kovásszá válva felemeli a tudatotok kenyerének egészét.  Aki nem kapott a „testemből és véremből”, abban nincs ÉLET.
Amikor a földön jártam ehhez a szikrához az emberek közvetlenül rajtam, valamint az apostolaimon keresztül jutottak, akik nyitott kapuként szolgáltak a Vigasztaló, a Szent Szellem számára.  Jelenleg minden ember, legyen keresztény, vagy nem keresztény, ebből a szikrából az általam vezetett spirituális „intézményen” keresztül részesül.  Ezt azonban fizikai szinten megkaphatjátok azokon az embereken keresztül is, akik valamilyen mértékű Krisztusi tudattal már rendelkeznek.  Sok ilyen tanító található a spirituális tradíciók területén.  Ehhez a szikrához hozzájuthattok azonban ezen a honlapon keresztül is, különösen akkor, ha az üzeneteimet meg is hallgatjátok. 
Hívlak tehát benneteket, vegyetek az ÉLET kenyeréből, a Krisztusi tudatból.  Ez olyasvalamit adhat nektek, amit a legtöbb ember még elképzelni sem tud, egy olyan referencia kerethez juttathat, amely alapján tudni fogjátok, hogy mi az, ami a Krisztusi valóságból ered, és mi az, ami az anti-krisztusi világ illúziója csupán.  Ha elegendő számú ember lesz képes arra, hogy „helyesen válassza ki az igazságot”, akkor az élet minden területén jelentős változásokat láttok majd a bolygótokon.   Mert valójában, ha a tudatszinteteket feljebb emelitek, azzal a tömegtudatot is feljebb emelitek, mint ahogy kijelentettem: „És én, ha felemeltetem e földről, mindeneket magamhoz vonzok.”
Ez itt a ti lehetőségetek, azért választották a földi megtestesüléseteket ebben a kritikus időben, hogy éljetek vele, hogy beteljesítsétek.  Kevesebbel ne érjétek be!
Közvetítette: Kim Michaels 
Közzétette: Sandal / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
 
 
askrealjesus.com

Related posts

Szimbólumok/Növényszimbolika: A virágok szimbolikájának útmutatója

Sandal

Minden összefügg mindennel!

Sandal

Aura gyakorlatok: Az aura mozgatása kívülről

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .