EzotériaSzámmisztika/Numerológia

Ilyen lesz a személyes éved 2022-ben!

Ilyen lesz a személyes éved 2022-ben!Számold ki, hol jársz a 9 éves ciklusban, és olvasd el, mi vár rád a 2022-es személyes évben.
 
Tudtad, hogy ezoterikus nézetek szerint az ember élete 9 éves periódusokra oszlik? Minden 9 év egy fejlődési szakaszt tesz ki, és minden új ciklus újabb lehetőséget ad szembenézni és megbirkózni a feladatokkal, leckékkel. Amikor sikerült, az ember továbbléphet a lelki fejlődésben. Míg azonban nem, a megoldatlanul maradt feladatok újra és újra előjönnek az elkövetkező évek során.
 
Azt, hogy az ember adott évben hol tart 9 esztendős ciklusában, a személyes év segít meghatározni. Azt is elárulja, hogy valaki az adott ciklusban milyen feladatokra és lehetőségekre számíthat. Az alábbiak szerint könnyen kiszámolhatod, hogy a 2022-es évben a 9 éves ciklusod mely szakaszánál tartasz, és ez mit hozhat számodra. Így számold ki a személyes éved. Mivel a személyes éved kezdőnapja mindig a születésnapod, a dátuma számjegyeivel kell számolnod. Add össze azokat a 2022-es év számjegyeivel. Ha a kapott szám kétjegyű, annak a jegyeit is add össze, és folytasd ezt addig, míg végül egyjegyű összeget nem kapsz.
Példa: aki 02.19-én született, annak a következő számolást kell elvégeznie:
 
0+2+1+9+2+0+2+2=18
 
1+8= 9-es személyes év.Ha megvan a végeredményed, keresd ki a neked szóló előrejelzést a következő listából: vajon mit hozhat neked 2022?
 

1-ES

Ez az év az újrakezdésé és a kezdeményezésé minden téren – a régóta dédelgetett álmok megvalósításának érkezett el az ideje. Nincs más hátra, tedd félre a kételyeid, és higgy magadban! Ha pozitívan állsz hozzá, a szerencse is melléd szegődhet.
 
Most érdemes, ha szeretnél, munkahelyet váltani, új vállalkozásba belefogni, ismeretlen dolgokat felfedezni, párkapcsolatodat új szintre helyezni. Az 1-es számmal számodra 2022-ben eljött az idő, hogy saját magadra és a fejlődésedre koncentrálj. Komoly változásokra számíthatsz, ami a karrieren túl lehet akár költözés, új párkapcsolat, barátság vagy a családod bővülése egy új jövevénnyel.
 
Bár rendkívül fontos, hogy észnél légy, és racionális döntéseket hozz, érdemes legalább annyira hallgatnod a megérzéseidre is, mint a józan eszedre. Ha úgy érzed, egy ötletben van elég spiritusz, ne félj a megvalósítástól! Az idei évben ugyanis szinte minden próbálkozásodat siker koronázza majd.
 

2-ES

Tervek szövögetése és lazítás – erre az évre nem igazán lesz jellemző a pörgés, inkább rákészülsz egy intenzívebb időszakra, az önmegvalósítás időszakára, amikor is minden erődre és hitedre szükséged lesz, hogy alaposan átgondolt terveidet megvalósítsd. Végre több időd jut elgondolkozni a jövődön, ugyanakkor megszilárdíthatod az előző években elért sikereidet, eredményeidet.
 
A másik fontos feladata ennek az évnek az eddig régóta akadályozó korlátok ledöntése. A téged visszafogó embereket esélyed lesz végleg leépíteni, és az is bebizonyosodik, hogy az igaz barátokra mindig számíthatsz. Most végre lehetőséged nyílik arra is, hogy elérd a régóta vágyott belső harmóniát. Legtöbb idődet családi körben fogod eltölteni.
 
 
Összességében elégedett lehetsz a 2022-es esztendővel, hiszen nemcsak önmagadban találod meg a harmóniát, de meglátod az utat is, hogyan építsd fel magad körül is a világot, amelyben jól érzed magad.


3-AS

Rengeteg változás, új élmény és kaland vár rád az évben. Felpezsdül körülötted a társasági élet, és számtalan új kapcsolatra tehetsz szert – mely mind a munkád, mind pedig a magánéleted szempontjából fontos lehet. A 3-as egyébként is pezsgő társasági életet és kreativitást ígér, így itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat. Kapcsolati tőkéd kiaknázásával akár új munkába vagy vállalkozásba is belevághatsz. Idén bebizonyosodik, hogy aki mer, az nyer, és ha nem szabsz gátat a fantáziádnak, beérik minden fáradozásod gyümölcse.
 
A 3-as személyes évben a legerősebb az ember kisugárzása, ezért most nem szabad hagynod, hogy bárki letörje az önbizalmad, vagy eluralkodjon rajtad a kisebbségi érzés. Ha hiszel magadban, és szereted magad olyannak, amilyen vagy, mások szemében is tetszetősebb lehetsz. Erre a magabiztosságra annál is inkább szükséged lesz, mert ez az év kedvez az érzelmi, szerelmi ügyeknek is, illetve új kapcsolatok kialakítására is kiválóan alkalmas. Használd ki, mert ilyen erős, kedvező éved 9 év múlva lesz ismét.
 

4-ES

A 4-es szám rezgése leginkább az önképzésre, szakmai tapasztalatod elmélyülésére ösztönöz. 2022 dolgos év lesz, keményen munkálkodnod kell az eredményekért. Ne várd, hogy bármi is az öledbe hulljon, ez az év az aktív munkával elért teljesítmény éve. Szerencsére azonban hamar tapasztalni fogod, hogy energiabefektetéseidet siker koronázza.
 
Amit az előző években előkészítettél vagy megteremtettél, most szépen kicsiszolódik. Tökéletes év arra, hogy a lehetőségeket – sok munkával ugyan – kihasználd. Lakásfelújításra, házépítésre, rutinmunkákra, önvizsgálatra és ezáltal önfejlesztésre a 9 éves periódusnak ez a része a legalkalmasabb.
 
A 4-es szám a család és a biztonság száma is egyben. Az eddig elért eredményeidet biztos alapokra kell helyezned az idén. Ne vágj bele kétséges tervekbe, most a kivárás és stagnálás hoz sikert. A lassan járj, tovább érsz elve nálad most hatványozottan érvényesülhet.
 

5-ÖS

Az idei év nem igazán lesz alkalmas arra, hogy hosszú távú tervekbe kezdj. Az 5-ös szám vibrálása gyakori változásokat és hirtelen fordulatokat hozhat, ami nem feltétlenül csak rosszat jelent.
 
Az idei évben bizonyos fokú nyugtalanság és elégedetlenség vesz erőt rajtad, ami nem csoda, hiszen a kilencéves ciklus közepén járunk, amikor bármi megtörténhet. Épp ezért most komoly erőfeszítésedbe kerül, hogy a munkádra, az általad kitűzött célokra koncentrálj, és ne csapongj, ne dönts hirtelen felindulásból sem a munkád, sem a magánéleted fontos kérdéseiben.
 
Ami a szerelmi életedet illeti, sikereid lehetnek, de vigyázz, hogy meg ne égesd a szíved! Az 5. évben a legerősebb a szexuális kisugárzás, a vonzerő is ilyenkor jár a csúcson. Azonban figyelj oda arra, hogy kivel és milyen kapcsolatot kötsz, mennyire mész bele egy új szerelembe, mert nem mindig bizonyulnak tartósnak a periódus közepén kötött párkapcsolatok.
 

6-OS

Az előző év változásai és rendkívüli mozgalmassága alaposan kimerített, azonban ez az év megint nyugodtabb, kiszámíthatóbb lesz mind a karrier, mind a magánélet terén. Alapvetően derűlátóan nézhetsz 2022 elébe.
 
2022 számodra a szerelem, házasság, család, gyermekáldás éve, ebben az időszakban nemcsak a te érzelmeid erősödnek fel a család irányába, hanem téged is megtalálnak a számodra fontos érzelmi kötelékek. Az ebben az évben kialakuló szerelmek, a most kötött házasságok igen tartósak lehetnek, hosszú távon is remekül működnek.
 
Nemcsak érzelmileg lesz erős 2022, de az anyagiak terén is kimagaslóan jó időszaknak számít a 9 éves periódusban. Azonban hajlamos leszel a bőkezű költekezésre, a meggondolatlan beruházásokra – amellett, hogy élvezed az életet, érdemes picit tartalékolnod a következő időszakra.
 

7-ES

A 7-es személyes év vibrálása befelé fordulásra, az élet mélyebb értelmének keresésére ösztönöz. Arra viszont különösen vigyázz idén, hogy túlzottan ne zárkózz el a külvilágtól. A belső éned ebben az évben fejlődik a legtöbbet, tudatosabbá, érzékenyebbé, kiegyensúlyozottabbá válsz 2022 folyamán.
 
Különösen alkalmas időszak önmagad megismerésére, meditálásra és az elmélyülést igénylő munkákra, így például az írásra vagy akár tudományos feladatokra. A lelki folyamatokat a relaxáció, a jóga nagyban segítheti. Ha ezekkel eddig nem próbálkoztál, akkor itt a kiváló alkalom.
 
Bár a 7-es alapvetően bevonz vagy felerősít sok szerelmi kapcsolatot, ezek csak a következő évben érnek be. Ez az év tökéletesen alkalmas arra, hogy a régmúlt sebeit begyógyítsd, és megtanulj megbocsátani.
 

8-AS

2022 a szüret éve lesz: az anyagi gyarapodás és az eredmények beérése jellemzi. Légy bátor, és csak mértékkel a szerénységgel, hiszen itt az idő jelentős célokat kitűznöd magad elé, ugyanis nagyot aratsz idén, ha mersz.
 
Karriered alakulását illetően pozitív a személyes éved ígérete. A munkádban elismerésben lesz részed, a csúcsára érhetsz, ha okosan és céltudatosan haladsz. Talán az egyetlen veszély, hogy sikereid miatt az új, barátságnak induló kapcsolatokról kiderülhet, hogy erős érdekek húzódnak meg mögöttük. Másrészt, ha nem figyelsz, eltávolodhatsz a szeretteidtől. Légy elővigyázatos, figyelmes, és nem fogsz csalódni.
 
A karrieren túl az anyagi gyarapodás is jól látható méreteket ölt 2022-ben. Tökéletes év lesz a pénzügyek stabilizálására, lakásvásárlásra vagy akár egy komolyabb összeg összegyűjtésére is. Vigyázz, hogy a felduzzasztott bankszámlád ne csábítson felesleges költekezésre.
 

9-ES

A lezárás, befejezés éve ez nagyon sok területen, így a karrier, a pénzügyek, az emberi kapcsolatok és a szerelem terén is. A 9-es szám rezgése arra ösztönöz, hogy befejezz jó néhány függőben lévő dolgot, azonban nagy ívű, új tervek megvalósítására ez az időszak nem igazán alkalmas. Ha régóta vágysz arra, hogy egy kapcsolat végére pontot tegyél, vagy munkahelyet válts, az idei év a legalkalmasabb terveid megvalósításához.
 
Most kell összegezned az elmúlt évek tanulságait, érdemes lezárni a régóta húzódó ügyeket, nemkívánatos barátságokat, nemszeretem viszonyokat. Számodra a nagytakarítás éve lesz 2022, hagyj magadnak időt, hogy mindent lezárj lelkileg, fizikailag és szellemileg is. Így lehetsz végül kiegyensúlyozott, és tekinthetsz vissza majd jövő ilyenkor elégedetten az évedre.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

femina.hu

Related posts

Feng Shui térrendezés a lakásban

Sandal

A rejtélyes “X” a tenyéren

Sandal

Ilyen energiákat sugárzol a csillagjegyed alapján

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .