Gregg BradenKvantumfizikaŐsi civilizációkSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVilág

Gregg Braden: Az erő a kezdetek előtt

Megosztás/Share:
Gregg Braden: Az erő a kezdetek előttA Védák című óindiai szöveggyűjtemény a világ legrégebbi szentírása, egyes tudósok szerint a keltezése egészen 7000 évvel ezelőttre datálható. A talán leg­ismertebb szövegben, a Rigvédában található egy leírás egy erőről, amely az alapját képezi a teremtésnek, minden belőle keletkezett – vagyis az erő, amely ott volt már a „kezdetek” előtt is. Ez az erő a brahman, és úgy jellemzik, mint „nem született… amelyben minden létező lakozik”. A szövegből később kiderül, hogy minden azért létezik, mert „az Egyetlen úgy jelenik meg, mint a számtalan, az alaktalan, amely alakot ölt”.
 
Más megfogalmazásban pontosan így gondolhatnánk az isteni mátrixra – mint az erőre minden más erő mögött. Ez a tároló, amely magában foglalja az univerzumot, ahogyan a lenyomatát is mindennek, ami a fizikai világban történik. Mivel ez az univerzum anyaga, teljesen logikusnak tűnik, hogy a teremtés kezdete előtt is létezett. Ha erről van szó, akkor egyértelmű a kérdés: A tudósok eddig miért nem találtak bizonyítékot a mátrix létezésére? 
 
Ez egy nagyon jó kérdés, amelyet, ha lehetőségem adódik, mindig felteszek az ezt a mezőt vizsgáló tudósoknak és kutatóknak. A reakció minden alkalommal annyira hasonló, hogy szinte előre meg tudom jósolni, mi fog történni. Először is megjelenik a hitetlenkedés az arcokon, arra utalva, hogy a tudomány valamiképp elszalasztotta egy olyan fontos dolognak a felfedezését, mint a teremtésben mindent összekapcsoló energiamező. Ezt követően a beszélgetés mindig a felszerelés és a technológia felé kanyarodik, végül ez hangzik el: 

„Egyszerűen nem rendelkezünk olyan technológiával, amellyel egy ilyen finom mező kimutatható.”

Bár valamikor ez igaz lehetett, legalább 100 éve képesek vagyunk olyan detektorokat megépíteni, amelyek érzékelnék az isteni mátrix (éter, teremtés hálója vagy nevezzük, ahogyan akarjuk) létezését. Sokkal helytállóbb lenne azt mondani, hogy a legnagyobb akadály az isteni mátrix felfedezése előtt az volt, hogy az irányadó a tudomány vonakodott elismerni a létezését. Ez az elsődleges ősi energia adja az esszenciáját mindannak, amit átélünk és létrehozunk. Ebben rejlik a kulcs annak a rejtélynek a megoldásához, hogy kik vagyunk, ahogyan a válasz is az arra vonatkozó kérdésekre, hogy hogyan működnek a dolgok a világunkban.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gregg Braden: Isteni mátrix

Related posts

Az Empaták és érzékeny emberek 25 ismertetőjele

Sandal

Napi hála: Egy vagyok a fénnyel és az élettel

admin

Bármit is tartalmaz a jelen pillanat

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .