Gregg BradenKvantumfizikaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásTudományVilág

Gregg Braden: 2.kulcs – Tényleg kapcsolatban állunk egymással?

Gregg Braden: 2.kulcs - Tényleg kapcsolatban állunk egymássalA modern tudomány nagy igyekezettel próbálja megoldani minden idők egyik legnagyobb rejtélyét. Lehet, hogy az esti híradóban nem hallunk róla, és valószínűleg az USA Today vagy a Wall Street Journal első oldalán sem jelenik meg róla cikk. Ennek ellenére a tudomány „új fizika” nevű területén folyó 70 évnyi kutatás olyan következtetésre jutott, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.  
 

2. kulcs: A világunkban minden kapcsolatban áll mindennel.  

Tényleg így van! Ez az a fejlemény, amely mindent megváltoztat, és totálisan megrengeti a ma ismert tudomány alapjait. 
„Rendben – mondhatjuk –, ezt már korábban is hallottuk. Mitől más ez a következtetés? Igazából mit jelent az, hogy ilyen mértékben kapcsolódunk mindenhez?” 
Ezek nagyon jó kérdések, és a válaszok meglepőek lehetnek. A különbség az új felfedezések és a korábbi feltételezések között az, hogy a múltban egyszerűen azt mondták nekünk, hogy ez a bizonyos kapcsolat létezik. Az olyan technikai frázisokon keresztül, mint a „érzékeny függés a kezdeti állapottól” (azaz a pillangóhatás), valamint az arra vonatkozó elméletek alapján, miszerint amit „itt” teszünk, annak hatása van „ott”, csak nagyon bizonytalanul lehet az életünkben szerepet játszó kapcsolatokat vizsgálni. Azonban az új kísérletek ennél egy lépéssel tovább visznek. Amellett, hogy bebizonyítják, hogy mindennel kapcsolatban állunk, az új kutatások azt is kimutatták, hogy ez a kapcsolat miattunk létezik. Ez az összekapcsolódás adja a képességet, hogy ha úgy hozza az élet, a saját előnyünkre alakítsuk a dolgokat. A romantika keresésétől és szeretteink gyógyításától a legmélyebb vágyaink megvalósításáig szerves része vagyunk mindennek, amit nap mint nap átélünk. A felfedezések szerint a tudatosan használható kapcsolat ugyanahhoz az erőhöz nyújt hozzáférést, amely az egész világegyetemet működteti. Az egyetlenségen keresztül, amely bennünk és minden emberben benne él, aki csak erre a bolygóra született, közvetlenül kapcsolódunk ahhoz az erőhöz, amely az atomoktól és 
csillagoktól az élet DNS-éig mindent létrehoz. 
Van azonban egy apróság: a hozzáféréshez való képességünk alvó állapotban van egészen addig, amíg fel nem ébresztjük. És a kulcs ennek a csodálatos erőnek a felébresztéséhez nem más, mint hogy egy kicsit változtassunk azon, ahogyan magunkat szemléljük a világban. Ahogyan Logue tanítványai rájöttek, hogy képesek repülni, miután egy kis lökést kaptak, a szemléletmódunk apró megváltoztatásával hozzáférést nyerhetünk a világegyetem leghatalmasabb erejéhez, amellyel a lehetetlennek tűnő helyzeteket is képesek leszünk megoldani. Ez akkor történhet meg, ha új szemmel tudjuk vizsgálni a szerepünket a világban. 
Mivel a világegyetem igencsak nagy helynek tűnik – annál is nagyobb, mint azt fel tudnánk fogni –, eleinte a mindennapi életben kell magunkra másképpen tekinteni. Az „apró változás”, amelyre szükségünk van, az az, hogy különálló helyett a világ részeként tekintsünk magunkra. Magunkat pedig úgy győzhetjük meg, hogy valóban egyek vagyunk mindennel, amit látunk és érzékelünk, ha megértjük, hogyan kapcsolódunk és mit jelent ez a kapcsolat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gregg Braden: Isteni mátrix

Related posts

Spirituális gyakorlatok: Fák gyökerei

admin

Lélek: Meghalni annyi, mint megszületni

Sandal

Majdnem fagyott hullámokat örökített meg egy fotós

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .