Gregg BradenKvantumfizikaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásTudományVilág

Gregg Braden: 1.kulcs – Az isteni mátrix, mint híd minden dolog között

Van egy hely, ahol minden kezdődik, a tiszta energia helye, ami egyszerűen „van”. A valóságnak ebben a kvantuminkubátorában minden lehetséges. Személyes sikereinktől, jólétünktől és gyógyulásunktól a bukásunkig, nélkülözésünkig és betegségünkig… a legnagyobb félelmünktől a legmélyebb vágyunkig minden ebben a „lehetőséglevesben” kezdődik. A képzelet, elvárás, ítélkezés, szenvedély és imádság valósággyárain keresztülhozunk létre minden lehetőséget. Arra vonatkozó meggyőződésünkkel, hogy kik vagyunk, mivel rendelkezünk és mivel nem, mivel kellene rendelkeznünk és mivel nem, életet lehelünk legnagyobb örömeinkbe, ahogyan legsötétebb pillanatainkba is. Ahhoz, hogy a helyén kezeljük ezt a tiszta energiát, hinnünk kell a létezésében, meg kell értenünk a működését, és a számára érthető nyelvet kell használnunk. Ezen a helyen, ahol a világ kezdődik, minden elérhetővé válik számunkra, mint a valóság építészei számára: ez az isteni mátrix tiszta tere.
1. kulcs: Az isteni mátrix a tároló, amely tartalmazza az univerzumot, ő a híd minden dolog között, és a tükör, amely megmutatja azt, amit létrehoztunk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gregg Braden: Isteni mátrix

Related posts

Kender alapanyagból készült autó, ami 10x erősebb, mint az acél

Sandal

Hogyan érjünk el pozitív és tartós változást?

admin

Louise L. Hay: A megerősítések igenis használnak

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .