ÁlmokAsztrálprojekció/TestelhagyásAsztrálutazásSpiritualitás

Elképzelt Valóságba történő projekció

Elképzelt Valóságba történő projekció

Itt egy egyszerű megbízható (Robert Bruce által kifejlesztett)  módszer a saját személyes képzeletvilágunk megteremtésére. Szerezzünk egy kellemes helyet ábrázoló posztert, fényes és napos helyről szólót. Minél nagyobb annál jobb, de a normál poszterméret is megteszi. Akasszuk a szoba falára ahol a projekciót fogjuk végezni, vagy egy szomszédos szoba falára. Egy kis spotlámpát irányítsunk a képre, a fő világítás legyen leoltva (spotlámpa helyett egy éjjeli szekrényen használatos lámpa is jó lesz, ha irányítható a fénye).

 
Belépés a képzeletvilágba:
 
Projekció közben mozogjunk a kép felé, üresen tartva elménket (azaz ne gondoljunk semmi másra). Arra se gondoljunk hogy mit is csinálunk valójában, csak figyeljük erősen a képet és mozogjunk annak az irányába. Amint elérjük azt, a tudatalattinkat becsapjuk ezzel, és az kénytelen lesz egy, az ahhoz a poszterhez hasonlatos asztrálvalóságot teremteni. Csak mozogjunk a poszterhez, majd a poszterbe. Ebben a világban minden pontosan olyan lesz, mint a valóságban. Normális, három dimenziós valóságnak fog tűnni, pontos másolatnak, a fizikai valóságtól megkülönböztethetetlennek.
 
A képzeletvilág személyre szabása:
 
Vágjunk ki és ragasszuk oda olyan tárgyak/személyek képét, amelyeket szeretnénk, ha ott lenne velünk a képzeletvilágban, amikor belépünk oda. Ne egyszerűen odaragasszunk egy egész képet; ollóval vágjuk körbe az alakot. Próbáljunk olyan képeket keresni, amelyek a poszter képéhez mérten arányosak. Ha egy ember képét vágjuk ki és tesszük oda, legyen élő vagy már halott, a tudatalattink annak a személynek egy gondolati formáját fogja ott létrehozni. Ez kiváló módszer arra, hogy az eltávozottakkal kommunikáljunk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Robert Bruce

Related posts

Gregg Braden: Már eleve része vagyunk az isteni mátrixnak

admin

Emelkedik a Föld frekvenciája – A Schumann rezonanciák függvényében

Sandal

Indián tanítások: Melyik farkas fog győzni?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .