ÁlmokAsztrálprojekció/TestelhagyásAsztrálutazásSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Asztrális utazás: Magasabb szintek és azok átmeneti zónái

Asztrális utazás-Magasabb szintek és azok átmeneti zónái

A lét hét szintjének általánosan elfogadott nevei, az alacsonyabbtól a magasabb felé, a következők: Fizikai, Asztrális, Mentális, Buddhikus, Atmikus, Anupadaka és Adi. Ezek a magasabb szintek hasonlóak az asztrális dimenzióhoz, de a tudatnak sokkal magasabb szintjével bírnak, és teljesen különállnak attól. A különböző szintek között köztes, átmeneti zónák vannak. A különböző dimenziókra és azok átmeneti zónáira jó analógia a Föld légköre. Ha a levegőt vesszük az asztrális dimenziónak, akkor a sztratoszféra lenne az átmeneti zóna, és az űrben lévő vákuum a mentális dimenzió. Egy egyszerű repülőgéppel repülhetünk a légkörben. Ez az asztráltest. A sztratoszférába eljuthatunk egy nagyon erős sugárhajtású géppel, de egy űrhajóra (a mentális testre) van szükség hogy az űrben utazhassunk. Ez megmagyarázza, hogy miért van szükség egy más árnyéktestre ahhoz, hogy a létnek ezekre a különböző síkjaira utazhassunk. Az asztráltest beléphet az asztráldimenzió feletti és alatti átmeneti zónákba, ha megfelelő típusú energiát tartalmaz. Pl. a fizikai és asztrális szint közötti átmeneti zónában való létezéshez az asztrális testnek éteri energiával kell bírnia. Az asztrális/mentális szint közötti létezéshez mentális energiára van szükség.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Robert Bruce

Related posts

Miként változik meg a valóságod, ha adsz

Sandal

Dr.David R. Hawkins: Feltétel nélküli Szeretet és Gyógyulás /VIDEÓ/

Sandal

Színek jelentései: Narancssárga

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .