Kyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Arra kaptál elhívást, hogy egy nagyobb szerepet játssz ebben az Univerzumban

Megosztás/Share:
Arra kaptál elhívást, hogy egy nagyobb szerepet játssz ebben az UniverzumbanTe egy inspirált, spirituális és izgalmas egyéniség vagy. Arra kaptál elhívást, hogy egy nagyobb szerepet játssz ebben az Univerzumban, és te ezt elfogadtad. Megtanultad, hogy fény ragyog benned, és isteni inspiráció áramlik rajtad keresztül. A belső tüzed motivál, bátorít és vezet téged. Amikor azonban ötletünk támad vagy ihlet száll meg minket, könnyen előfordulhat, hogy a feladat vagy az álmunk teljesen beszippant minket, s miután minden energiánkat beleadtuk, végül teljesen kiégünk. Továbbá, ha arra törekszünk, hogy minden helyzetet mi irányítsunk, és képtelenek vagyunk lassítani, hogy ellenőrizzük, hol is tartunk éppen, meg van az esélye, hogy mi magunk akadályozzuk az álmaink megvalósulását. Fontos tehát tudni, hogy az Univerzum mindig isteni időzítés szerint működik. Nincsenek elvárásai velünk szemben, és nem szab nekünk határidőket. Mindnyájan a számunkra megfelelő ütemben haladunk, és most arra bátorítalak, hogy ezt te is tudatosítsd magadban.
 Az Univerzum és az angyalai támogatni akarnak téged és az álmaidat. Lépj hát egyet hátra, és engedd be ezt az isteni támogatást! 

A fény angyalai most veled vannak, és azt akarják, hogy tudd: fontos, hogy továbbra is foglalkoztassanak a céljaid, de ne fektess beléjük annyi energiát, hogy a végén teljesen kimerülj. Hívd segítségül az Univerzum támogatását, és bízz az isteni időzítésben.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

A totemállatok szerepe

admin

Az Élet mindig…

Sandal

Nézd meg jól a világod

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .