CsakrákKyle GraySpiritualitásTorok csakra

A Torokcsakra: Kifejezés

A Torokcsakra - KifejezésA torokcsakra, az ötödik csakra, a torok alján, a kulcscsontok között található, és a nyakszirtig ér. Szanszkrit nyelven visuddha, vagyis „parancs” néven ismert, és ez az a csakra, amely a nyakat, a vállak felső részét, a torkot, a szájat, a nyelvet és a fogakat irányítja. Érzelmi szinten ez képviseli az igazságunkat és a kifejezőképességünket. A szanszkrit hagyományok szerint a torokcsakra eleme (amelyen a következő csakrával is osztozik) a tér, az éter, vagyis az ákása. Amikor egyensúlyban van, a színe a kék. Ha a torokcsakra összhangban van, a beszéd természetes számunkra. Még nagyobb stressz vagy túlterheltség esetén is megtaláljuk ilyenkor magunkban az erőt, hogy elmondjuk a véleményünket, így gondoskodva mentális és érzelmi jóllétünkről.
Ha ebben a központban energiahiány van, jó esély van rá, hogy érzelmileg gombóc keletkezik a torkunkban, vagy nehezen tudjuk kifejezni, kik vagyunk, vagy hogyan érzünk. Ha gyógyulást és tudatosságot akarsz hozni ebbe a csakrába, akkor fel kell szólalnod és mentegetőzés nélkül annak a valakinek kell lenned, akinek születtél.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed


Related posts

A csodák meghaladják a testet

Sandal

Milyen a legtöbb ember valósága?

admin

A tobozmirigy aktiválása fizikális és spirituális módszerekkel

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .