Spirituális idézetekSpiritualitásSzeretet

A szívünkkel való összekapcsolódás

A szívünkkel való összekapcsolódásA szívünkkel való összekapcsolódáshoz keressünk magunknak egy csendes helyet. Üljünk le, és némítsuk el gondolatainkat. Ürítsük ki elménket. Csak gyengéden toljunk félre minden aggasztó gondolatot. Lélegezzünk elménk csendjébe, az ott nyitott térbe. Hallgassuk érzéseinket szavak nélkül. Talán szelíd, nyugtató hangot hallunk majd – nem a fülünkkel, hanem az érzéseinkkel. Ez szívünk hangja, amely azt üzeni, hogy minden rendben lesz. Ahogy szívünk belső hangját hallgatjuk, nagyobb összhangba kerülünk saját életünkkel. Visszanyerjük tájékozódó képességünket. Új megvilágításban látjuk, kik is vagyunk. Tudjuk, mit akarunk tenni, és miért.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Norwichi Julianna

Related posts

Mi a prána gyógyítás?

Sandal

Szellemi törvények: Az újjászületés törvénye avagy az ember hét születése

Sandal

Mindannyian a megfelelő pillanatra várunk – nem vagy elkésve semmivel!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .