Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVenice Bloodworth

A külvilág csupán a belső világunkban igaznak elfogadott dolgok tükörképe

A külvilág csupán a belső világunkban igaznak elfogadott dolgok tükörképeAz ember a megfoghatatlan és mindenható „Építő” jóvoltából teremti meg saját világát. Gondolataink ereje aszerint teremt örömöt vagy bánatot, békességet vagy fájdalmat, sikert vagy kudarcot számunkra, ahogyan bánunk vele. Az egyes emberek, események, a körülményeink csak viszonylagosak; minden egyes tapasztalatot BELSŐ, GONDOLATI FOLYAMATOK HÍVNAK ÉLETRE. A külvilág csupán a belső világunkban igaznak elfogadott dolgok tükörképe, azaz ha egészségi vagy anyagi helyzetünk nem pontosan a vágyainknak megfelelően alakul, annak okát önmagunkban kell keresnünk. Függetlenül az adott körülményektől vagy attól, hogy látszólag hogyan állt elő a jelenlegi helyzet, az okok először mindig a tudatosságunkban jelentkeznek, s csak azután nyilvánulnak meg. 

Nem létezik szerencse, nem létezik véletlen – életünket törvények, valódi, állandó és megváltoztathatatlan alapelvek vezérlik, amelyek soha sehol nem szűnnek meg működni. Nagyhatalmú, csendes, állandó törvények ezek, amelyek ott rejlenek minden emberi cselekedet mögött, és pontosan meghatározzák egész gondolatvilágunkat. E törvények nem részrehajlóak, nem tesznek kivételt senkivel. Bizonyos értelemben azt is kijelenthetjük, hogy a világegyetem nem más, mint egyetlen törvény: minden ég felé törő fa, minden bimbózó virág, minden szállingózó hópehely e hatalmas törvény soha meg nem szűnő működésének bizonyítéka. Jól tudjuk, hogy a növények életét a Természeti Törvények uralják. Azt is tudomásul vesszük, hogy a Napot, a Holdat, a csillagokat és a tenger árapályát szintén e törvények szabályozzák. Azt azonban nagyon sokan nem fogadják el, hogy ezek a szabályok az emberre éppúgy vonatkoznak, mint a természet többi részére. E törvény felel a mindenség harmóniájáért – ha nem létezne, abban sem lehetnénk biztosak, hogy a Nap felkel reggelenként, vagy hogy az évszakok megszabott rendjüknek megfelelően követik egymást.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ, INSTAGRAMUNKHOZ , TELEGRAMUNKHOZ, vagy X-HEZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Vanice Bloodworth: Kulcs önmagadhoz

Related posts

Te döntöd el, hogy tekintesz az életre

admin

A Hét parancsszó

Sandal

Gyógyíthatatlan betegség nem létezik

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .