Rejtélyek/TitkokUFOUFO esetek

8 érdekes UFO-észlelés a világ minden tájáról

Megosztás/Share:
8 érdekes UFO-észlelés a világ minden tájárólNemcsak az Egyesült Államokban lehet idegenekkel találkozni. Ausztráliából, Argentínából, Spanyolországból, a világ minden tájáról érkeztek már beszámolók megmagyarázhatatlan ufó-észlelésekről. 
 
Az 1979-es UFO-megfigyelés Spanyolországban
 
A Redditor / u / ladyvile_ oldalról:

Aznap éjjel egy repülőgép szállt fel Mallorcáról (Ausztriából érkezett, de Mallorcán megállt és Tenerife felé tartott), és nem sokkal később vörös fényeket láttunk az égen, közvetlenül előtte. Úgy tűnt, mintha közvetlenül előttük repülne egy másik repülőgép, helikopter vagy valami hasonló, de amikor a pilóták rákérdeztek, sem a barcelonai légi irányító központ, sem a Torrejón de Ardoz katonai radar nem észlelt semmit.

 
A pilóták idegesek lettek, mert nagyon közel voltak az ufóhoz, és ez veszélyes volt, ezért sürgősségi leszállást hajtottak végre a valenciai Manises repülőtéren. Az UFO követte őket, amíg leszálltak, majd a radar három mozgó tárgyat észlelt, de akkor már mindenki láthatta a fényeket.
 
Két katonai gépet küldtek oda, hogy megtudják, mi az. Nagy piros fényeket találtak, amely a repülőtér felett lebegtek annak ellenére, hogy radarjuk nem tudta felismerni. Másfél órán át üldözték őket, hol megtalálták, hol elvesztették látókörükből, és néha radarjaikkal is észlelték a tárgyakat, de végül végleg elvesztették őket.
 
 
Több mint 200 diák és két tanár volt tanúja ufóknak az ausztráliai Melbourne-ben
 
A Redditor / u / strobie01 oldalról:
 
Ausztrália történelmében ennek az ufó-jelenségnek volt a legtöbb tanúja. A Westall-i UFO-incidensre 1966-ban, az ausztráliai Victoriában, Melbourne közelében került sor. Egy iskola előtt történt, több mint 200 diák és két tanár volt a tanúja, és a mai napig nem tudni, hogy mi történt.
 
Egy azonosítatlan repülő tárgyat láttak Argentínában
 
A Redditor / u / miberserk1 oldalról:
Körülbelül 5 éves koromban, miközben városom külterületén töltöttem az időt egy nyári napköziben, megláttam egy UFO-t. Szó szerint épp akkor sétáltam az egyetlen barátommal. Játszottunk, és az eget egyetlen felhő sem volt, de mikor felnéztem, egy repülő csészealjat láttam, amely egyre nagyobb sebességgel mozgott. Rákiabáltam a barátomra, hogy nézze meg, nézze meg, és mondja meg, hogy valóban megőrültem-e, de hála Istennek, ő is látta azt a dolgot.
 

A mai napig mindketten emlékszünk rá és csak néhány legközelebbi barátunkat győztük meg arról, hogy valóban megtörtént.

Szülők, akik furcsa dolgokat láttak a mexikói Tepoztlanban
 
A Redditor / u / ElTuxedoMex oldalról:
A mexikói ufókat illetően sok megfigyelés történt, de van egy különösen híres hely, ahol gyakoriak a jelensége. Tepoztlan, 45 percre Mexikóvárostól délre. Az a furcsa, hogy apám és anyám külön alkalmakkor láttak ufót, de együtt sosem.
 
Apám, aki szkeptikus, éjszaka egyszer úton volt, és leírta, hogy nagy fény világított az autója felett. Úgy gondolta, hogy valószínűleg egy másik autó fénye tükröződik, de senki sem volt az úton. Megállt amikor fölpillantott, ott volt egy nagy felhő, amely fényt bocsátott ki, és dübörgő hangot adott. Egy percig így maradt, és amilyen rejtélyes módon megjelent, eltűnt a levegőben. Apám még mindig nem tudja, mi volt.
 
A másik történet anyámtól származik; egy éjszaka a barátaival jött vissza (mindannyian józanok voltak, 50-es éveiben járó hölgyek). Úgy látták, mintha két villám ütközne vízszintesen, és ettől a fényvillanástól valami statikus energia jelent volna meg az égen. Bár az éjszaka tiszta volt, a távolból semmiféle alakot nem tudtak kivenni, pár másodperc múlva a kis fények cikk-cakkban mozogtak, majd felfelé eltűntek az égen.
Anyám a mai napig úgy véli, hogy egy furcsa villám volt.
 
Különös látnivalók történtek a meteor kráterben a finn Paasselkä-ben
 
A Redditor / u / bogpudding oldalról:
A finn Paasselkä nevű tónál, amely meteoritkráter, sok furcsa fényt vagy dolgot láthatunk. Ezek a megfigyelések a 17. századig nyúlnak vissza.
 
Sokan azt mondják, hogy látták ezeket a lidércfényeket a finn tavak körül; de nem hiszik, hogy idegenek, hanem inkább gázok okozzák vagy ilyesmi. Ezek is a 18. századig nyúlnak vissza.
 
 
A Varginha incidens Brazíliából a leghírhedtebb megmagyarázhatatlan jelenség
 
A Redditor / u / mariobryt oldalról:
A Varginha-incidens, – ahogy a brazil sajtó elnevezte – az azonosítatlan repülő tárgyak megjelenési sorozata volt, amely magában foglalja az intelligens földönkívüli lények állítólagos észlelését a brazil katonai hatóságok által január 20-án. 1996-ban, Varginha községben, Minas Geraisben történtek az események.
 
1996-ban és az azt követő években rengeteg cikket és dokumentumfilmet készítettek. Több mint 100 tanúval készültek a beszámolók, tanúvallomások és interjúk alapján, amelyeket brazil és külföldi újságírók dolgoztak fel, de tárgyi bizonyítékot nem mutattak be.
 
A maják és földönkívüliek kapcsolatát furcsa események igazolhatják egy közeli városban
 
A Redditor / u / EquanimousThanos oldalról:
Anyukám a mexikói Yucatánból származik, és emlékszem, hogy fiatalabb koromban meglátogattam, és a nagybátyám mesélt egy hegyekben élő őslakos törzsről, amelynek gyökerei a majákig nyúlnak vissza. Régi történeteket meséltek az égen élő idegenekről, amelyek a majákat Mexikóba kalauzolták, és az univerzum ismeretét szolgáltatták nekik. Nyilvánvaló, hogy az idegenekkel való kommunikáció rituáléját néhány törzs még mindig gyakorolja.
 
A furcsa az volt, hogy a törzshez legközelebb eső város az idegen elrablási történetek ismert forrópontja volt, ahol az emberek titokzatosan körülmény között napokra eltűnnek, majd hirtelen visszatérnek, és nem emlékeztek arra, hogy valaha is eltűntek volna.
 
Azonosítatlan repülőgépeket észleltek Dél-Afrika felett repülnek
 
Redditor / u / Tanzanite169-ből:
Dél-afrikai vagyok. A férjemmel sokszor láttunk ufót az elmúlt három hétben. Akár ugyanaz, akár más, nem tudjuk, de rendszeresen látjuk.
 
Villog, de nem egy repülőgép vagy helikopter (ahhoz túl magasan lebegnek). Ez a dolog teljesen mozdulatlan (amikor lebeg), és minden éjjel más helyen van az égen.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

ranker.com / reddit.com/ noiportal

Related posts

Két újabb hatalmas lyukat fedeztek fel Szibériában

Sandal

A Holdvilág-árok rejtélye – A Pilis misztikus szurdokvölgye

Sandal

Svájci óra egy 400 éves sírban

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .