Spirituális tippekSpiritualitás

6 jel, hogy ideje új szintre lépni az életedben

6 jel, hogy ideje új szintre lépni az életedben
Te vagy az egyetlen, aki meggátolhatja magát abban, hogy elérje az álmait, és ha erre utaló jeleket tapasztalsz, érdemes új szintre lépni az életben. Ne feledd, a sorsod a bátorságodban rejlik, hiszen arra nagy szükség van az önmegvalósításhoz vezető úton, és ha sikerül, akkor tudni fogod, mire is vagy képes.
 

1. A jelenlegi környezeted nem inspirál

A folyamatos tanulás minden ember számára fontos ezen a bolygón, motivál és örömet okoz. Ha mostanság nem éreztél késztetést, hogy tanulj, vágj bele. Olvass egy új könyvet, vásárolj valami ismeretlen helyen, beszélgess valakivel, akivel nem szoktál. Ha nem döntötted még el, mit is szeretnél, itt az ideje, hogy az élmények maguk az új kihívások legyenek. Fedezd fel saját magad! Egyetlen dolgot ne mondogass csak: „nem tudom, mert…” Biztosan nem vagy rá képes, vagy csupán a félelem akadályoz meg abban, hogy megtegyél valamit?
 

2. Úgy érzed, többet érdemelsz

Tehetséget érzel valamihez magadban, mely akár lehet annyi is, hogy képes vagy sokat dolgozni és beindítani egy kisebb vállalkozást. A fontos az, hogy megoszd mindazt a világgal, ami benned van. Úgy érzed, sokkal több képesség lakozik benned, mint amit ki tudnál használni? Amikor úgy érzed, hogy közötted és a világ között nincsen kapcsolat, ez egy jel arra, hogy tovább kell lépned, változtatnod kell. Nem feltétlen anyagi javakról van szó, csupán a benned rejlő lehetőségek teljes körű kiaknázásáról.
Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy megkérdezd magadtól: „Mit tegyek, ha a pénz vagy az idő nem elég?” Most pedig tedd fel a kérdést magadnak, hogy miért nem dolgozol keményebben a céljaid elérésért, és máris közelebb kerültél egy lépéssel az álmaidhoz.
 

3. Úgy érzed, hogy új tapasztalatokra van szükséged

Amikor sokan utazásról beszélnek, arra gondolnak, hogy egyre több olyan helyre jussanak el, ahol még nem jártak. Amikor kultúrákról és nyelvekről beszélnek, valójában azt ismerhetik leginkább, amibe és ahová születtek. Építs be az életedbe új tapasztalatokat, ahhoz hogy tovább lépj. Gondolj úgy az életre, mint egy befektetésre, fektess be pénzt, időt és kellő energiát a tevékenységeidbe, hogy elérd a legmagasabb hozamot. Ha nem táplálod a lelkedet valamilyen módon, vagy nem szerzel új élményeket, addig nem tudod meg pontosan, mi is a célod, mit is csinálj.
 

4. Nem érted meg a szorongó embereket

Ha új kihívások elé nézel, kilendülsz a komfortzónádból. Az új helyzetek pedig óhatatlanul aggódásra késztetnek. Ha nem vagy benne biztos, hogy éltél már át jó értelemben vett izgalmat, akkor itt az ideje, hogy új dolgokba ugorj bele. A kudarctól való félelem, ha valami újba kezdesz, normális. Ami ezzel szemben nem az, ha rettegsz a kudarctól, és emiatt bele sem vágsz új kihívásokba.
 

5. Könnyűnek találod az életedet

Sajnos, amikor az életed túl könnyű, az azt jelenti, hogy belefulladtál a rutinba, és hogy tovább kell lépned. Persze, könnyű ezt most mondani, de még mindig könnyebb, mint megtalálni akár az élet értelmét. Az élet magába foglalja az örömöt, a bánatot, a nehézségeket, könnyedségeket, és a pihenést. Ha úgy érzed, túl egyszerű minden körülötted, akkor hamarosan új kihívások várnak rád, mert koránt sem minden olyan könnyű ám az életben. Ahelyett, hogy azt hajtogatod, nem állsz rá készen, állj elébe a kihívásoknak. Fizikailag és szellemileg is alkalmas vagy rá. Légy készen erre, és az élet hadd kínálja fel neked őket. Készülj fel a mentális kihívásra, és őrizd meg a hitedet.
Ha éppen betegséggel küzdesz, változtass magadon, és higgy abban, hogy elég erős vagy, hogy leküzdd a betegséget. Még ha egészséges is vagy most, figyelj oda magadra, mert ha bármi bajod lenne, könnyebben leküzdöd.
 

6. Merengesz munka közben

Nyilván nem fog bekövetkezni változás a karrieredben, ha elkényelmesedsz és álmodozol.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

noiportal

Related posts

Gregg Braden: A mátrix eredete

admin

Ne nézz vissza…

Sandal

Az aura színek jelentése

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .