Ne a sárban gázolva járj-kelj, és ne a világ alagsorában élj. A lelkedet mindaz alkotja, amibe beleegyezel. Veszítsd el a lelkedet egyik szinten, és..

Ne a sárban gázolva járj-kelj, és ne a világ alagsorában élj. A lelkedet mindaz alkotja, amibe beleegyezel. Veszítsd el a lelkedet egyik szinten, és egy magasabban találod. Mindig előítéletmentesen szemléld magad, mert abban a pillanatban, hogy ítélkezel, automatikusan megindoklod a reakcióidat, és összekapcsolódsz a megfigyelt dologgal. Minden az egyéntől függ. A kollektív biztonság és a kollektív üdvözülés olyan kifejezések, melyeket mindenki egyénileg közelít meg. Tanulj meg a saját lábadon állni, és ne a csoportén. Fel kell szabadítanod magad, és ennek az egyetlen módja, hogy felébreszted a benned szunnyadó Krisztust. Gondolj nemes gondolatokat, dédelgess nemes elképzeléseket, és nagy jutalomban lesz részed, mert tudatosságban felfogsz emelkedni, és megváltoztatod a világodat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Neville Goddard
Share To:

Post A Comment: