Tölts néhány figyelmes percet napközben azzal, hogy a szeretetet keresed. Ha szándékosan irányítod a figyelmedet a szeretetre és az örömre, akkor...

Tölts néhány figyelmes percet napközben azzal, hogy a szeretetet keresed. Ha szándékosan irányítod a figyelmedet a szeretetre és az örömre, akkor megnyitod a zsilipeket a csodák befogadására. A legtöbbünket megbéklyóz, hogy arra koncentrálunk, ami nem jó. De mi lenne, ha azzal töltenénk a napot, hogy azt nézzük, ami jól megy? Vedd a fáradságot, és keresd tudatosan a szeretetet egésznap. A folyamatot úgy tudod a legjobban beindítani, ha imával kezded a napot: „A körülöttem lévő szeretetre fókuszálok, és csodákra számítok.” 

Mondd el többször ezt az imát, és érezd a szavak erejét. Tudd, hogy ha hajlandó vagy ezeket a szavakat hangosan kimondani, akkor nem fogsz bal lábbal felkelni. Ha keresed a szeretetet, proaktívan működsz együtt az univerzummal azért, hogy visszatérjen a csodára számító hozzáállásod. Ne feledd, az is csodának számít, amikor egyszerűen változtatsz az érzékeléseden. Abban a pillanatban, hogy megbocsátasz az élettársadnak, és túlléptek a hülye veszekedésen, csoda történik. Vagy ha kérsz egy jelet az univerzumtól, és megkapod, csoda történik. A csodák vad szinkronitások is lehetnek, de egyszerű változások is. 

A csodák tanítása azt mondja: „A csodák közt nincs nagyságrendbeli különbség…”Fontos megünnepelnünk ezeket a csodákat azzal, hogy megköszönjük az univerzumnak. Ez a hálaadás megerősíti a hitedet és a bizalmadat abban, hogy összhangban vagy egy nálad hatalmasabb erővel. Ne feledd, hogy az univerzummal való kapcsolatod folyamatos beszélgetés. A legjobb beszélgetések azzal kezdődnek, hogy: Köszönöm.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Gabrielle Bernstein
Share To:

Post A Comment: