Ha szinkronba kerülünk az univerzummal, rengeteg csodálatos és rejtélyes „véletlent” kezdünk el megtapasztalni. Lehet, hogy ezek elképesztőnek és...


Ha szinkronba kerülünk az univerzummal, rengeteg csodálatos és rejtélyes „véletlent” kezdünk el megtapasztalni. Lehet, hogy ezek elképesztőnek és megmagyarázhatatlannak tűnnek elsőre, de minél erősebbé válik a hited, annál gyakrabban jelentkeznek. 

A csodák tanítása ezt tanítja: „…a csodák természetes dolgok, és hanem következnek be, az azt jelenti, hogy valami elromlott.” Ami természetes, az a békés, szeretetteljes ösztönünk és a kapcsolatunk az univerzum szeretetével. Ami természetellenes, az az ezzel a kapcsolattal ellentétes félelem. A félelem, a bűntudat, az elszigeteltség, az ítélkezés és a támadás blokkolja előlünk az egyébként minden pillanatban elérhető csodákat. Ha hiszünk az univerzum szeretetében, és hagyjuk, hogy átjárjon minket, tiszta csatornává válunk az adományok és az útmutatás befogadása számára. Ha nem jelentkeznek efféle szinkronok, és nem érezzük, hogy útmutatást kapunk, az világos jele annak, hogy visszaestünk a félelmekkel teli mintázatainkba. Spirituális utazásunk olyan tapasztalat, mely során arra emlékszünk vissza, hogy szeretetből állunk. Minél inkább megtestesítjük ezt az igazságot, annál több csodát tapasztalunk majd. Elfogadjuk, hogy a csodák a természetes velejárói annak, akik vagyunk. És ha szeretetben élünk, csodákkal teli életet élünk. Nem várom el tőled, hogy holnapra megvilágosodj, és hogy egyfolytában szeretetben élj. De legyen az a cél, hogy több szeretetet hozunk be a képbe. Ha a fény sugárzik, azzal a sötétség nem tud együtt létezni. Itt az idő, hogy meggyújtsd a belső fényedet, és hagyd, hogy fényesen ragyogjon, hogy a tiéd legyen végre, és tudd tisztelni és elfogadni a valódi kapcsolatodat az univerzummal. Folyamatosan figyeld, hogy mikor blokkolod a csodákat, és abban a pillanatban válassz újra.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Gabrielle Bernstein
Share To:

Post A Comment: