Az univerzum szeretetteljes útmutatásának választása nem jön természetesen. Félelem alapú világban élünk, és az alapértelmezett beállításunk miatt...

Az univerzum szeretetteljes útmutatásának választása nem jön természetesen. Félelem alapú világban élünk, és az alapértelmezett beállításunk miatt a félelem felé hajlunk. Ha a szeretetet manifesztáljuk, az univerzummal kerülünk összhangba, viszont káosz manifesztálódik, ha a félelemre hangolódunk. Mindig szeretetet vagy félelmet manifesztálunk. Csak rajtunk áll, hogyan teremtjük meg a valóságunkat. A félelem manifesztálásának köréből kitörni egyszerűbb, mint gondolnád. 

A csodák tanítása azt mondja:
"Ne aggódj amiatt, vajon hogyan sajátíthatnál el egy olyan tanítást, amely olyannyira különbözik mindentől, amit eddig tanítottál magadnak. Honnan is tudhatnád ezt? A te feladatod roppant egyszerű: csak fel kell ismerned, hogy semmit nem akarsz abból, amit eddig tanultál. Kérd, hogy tanítsanak, és ne a korábbi élményeid által akard megerősíteni a tanultakat."
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Gabrielle Bernstein: Boldog napok
Share To:

Post A Comment: