Mi vagy? Energia! Ilyen egyszerű. Ugyanabból épülsz fel, amiből a Nap, a Hold és a csillagok. Két lábon járó, beszélő, emberi testet formázó...

Mi vagy? Energia! Ilyen egyszerű. Ugyanabból épülsz fel, amiből a Nap, a Hold és a csillagok. Két lábon járó, beszélő, emberi testet formázó intelligens energianyaláb vagy. Sejtekből állsz, amelyeket atomok alkotnak, az atomok pedig szubatomi részecskékből tevődnek össze. Hogy hívjuk ezeket a szubatomi részecskéket? ENERGIÁNAK! 
„Az univerzumban nincsenek fölösleges elemek. Mindenkinek megvan a maga helye,és a sok mozaikdarabka együtt adja ki a teljes képet.” ~ Deepak Chopra
Minden anyag energia. Energiát nem lehet a semmiből létrehozni, sem megsemmisíteni. Önmaga oka és okozata egyszerre. Mindenütt és mindenkor jelen van. Az energia állandó mozgásban van, sohasem pihen. Folyamatosan más-más alakot vesz fel. 
AZ ENERGIA KÖVETI A GONDOLAT ÚTJÁT.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Jack Canfield
Share To:

Post A Comment: