Végy mély levegőt, és kilégzéskor hagyd, hogy a feszültség elhagyja tagjaidat. Hagyd elernyedni fejbőrödet, homlokodat és arcodat. Lazítsd el...

Végy mély levegőt, és kilégzéskor hagyd, hogy a feszültség elhagyja tagjaidat. Hagyd elernyedni fejbőrödet, homlokodat és arcodat. Lazítsd el a nyelvedet, torkodat és válladat, hátadat, hasadat és medencédet. Hagyd, hogy légzésed egyenletessé váljon, miközben a lábszárad és lábfejed is elernyed. Ami testileg sikerült, lelkileg is megvalósítható.

Mondd magadnak ebben az ellazult, kényelmes pozícióban: „Hajlandó vagyok az elengedésre. Kiengedek magamból minden feszültséget. Leengedek. Elűzöm magamtól összes félelmemet, haragomat, bűntudatomat és szomorúságomat. Megszabadulok a régi korlátaimtól. Kiengedek, béke költözik belém. Békében vagyok önmagammal. Békében vagyok az élet folyásával. Biztonságban érzem magam.”

Ismételd el ezt a gyakorlatot kétszer-háromszor, valahányszor nehézségeid támadnak. Belekerül némi időbe, amíg a dolog rutinná válik. Ebben az ellazult, kényelmes állapotban megerősítéseid is meghozzák a kívánt eredményt. Nyitottá és fogékonnyá válsz irányukban, nincs szükséged erőlködésre, stresszre, feszültségre. Lazulj tehát el, és gondolkodj helyesen. Igen, ez ilyen könnyű.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Louise L.Hay
Share To:

Post A Comment: