Mindennel és mindenkivel kapcsolatban állsz. A nagy egész egyedi darabkája, a kozmosz szerves része vagy. Energiagomolyagként helyezkedsz el egy nálad

Mindennel és mindenkivel kapcsolatban állsz. A nagy egész egyedi darabkája, a kozmosz szerves része vagy. Energiagomolyagként helyezkedsz el egy nálad kiterjedtebb energiamezőben. Egy nagyobb erő, Isten része vagy. Az univerzum minden bölcsessége a tiéd lehet, ha kéred. Gondolj csak az internetre. Nem látod és nem érintheted meg, mégis tudod, hogy létezik. Valóságos. Láthatatlan energiakapcsolat, amely összefűz minket. Ugyanígy te is összeköttetésben állsz mindennel és mindenkivel. Tapasztaltad már, hogy ha közel állsz valakihez, néha félszavakból is megértitek egymást, vagy egyszerre fogalmaztok meg valamit? Ez nem véletlen egybeesés, hanem kapcsolat! Tökéletes példa arra, milyen szoros kapcsolatban állunk a környezetünkkel. 

„A Vonzás Törvényének köszönhetően olyan vagy, mint egy erős mágnes: egyre többet vonzol magadhoz az adott pillanatban érzett érzelmeid energiájából.” ~ Esther és Jerry Hicks

Biztosan veled is előfordult, hogy eszedbe jutott valaki, akivel évek óta nem beszéltél, pár perc múlva viszont megszólalt a telefon, és ez az illető volt a vonal végén. „Éppen most gondoltam rád!” - kiáltottad elképedve. Valójában már az előtt érzékelted ismerősöd szándékát, hogy az tudatosult volna benne. Gondolataink szédületes sebességgel suhannak keresztül téren és időn. A kapcsolatnak köszönhetően már az előtt megérezted az ismerősöd gondolatait és szándékait kísérő energiát, hogy ő feltárcsázta volna a számodat - de az is lehet, hogy éppen a te gondolataid késztették őt arra, hogy felhívjon téged.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Jack Canfield
Share To:

Post A Comment: