Anélkül, hogy felkelnél a székedből, újjáépítheted a világodat azzal, hogy megváltoztatod a létállapotodat. Ezt úgy éred el, hogy mindenféle...

Anélkül, hogy felkelnél a székedből, újjáépítheted a világodat azzal, hogy megváltoztatod a létállapotodat. Ezt úgy éred el, hogy mindenféle előítélet nélkül figyeled meg, miként reagálsz az életre. Ha nem tetszenek az életkörülményeid, ismerd be az okát. Légy hajlandó elismerni, hogy a körülmények csak formába öntik, aminek tudatában vagy, aztán változtasd meg a tudatosságodat, és a világ megváltozik. 

Ha arra reagálsz, ami már testet öltött, akkor egy bizonyos tudatosságszinthez kötöd magad, de ha megtagadod, hogy hatással legyen rád, és hogy reagálj, a kötelék elszakad. Ne légy többé tudatában annak, ami kellemetlen, mert minden egyes negatív gondolat olyan, mintha lelki sárban dagonyáznál. Inkább azonosítsd önmagad a szépséggel, a szeretettel (a benned lévő Krisztussal), és saját lényed végtelen szintjére emelkedsz, és meg fogod változtatni az életkörülményeidet is.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Neville Goddard
Share To:

Post A Comment: