A belső párbeszéded nagyban befolyásolja, hogyan éled meg a világot. A fejben zajló beszélgetéseid többnyire szeretetteljesek? Vagy a félelem terhe...

A vonzás spirituális törvénye egyszerű. Azt tanítja, hogy amit igaznak hiszünk, azt fogjuk megtapasztalni a világban. Ezt az ősi szent tanítást azért is nagyon fontos tudatosítani magadban, hogy egy olyan gondolkodásmódot tudj kialakítani, ami az érdekedet szolgálja, nem pedig ellened dolgozik. A belső párbeszéded nagyban befolyásolja, hogyan éled meg a világot. A fejben zajló beszélgetéseid többnyire szeretetteljesek? Vagy a félelem terhe nehezedik rád közben? Nem baj, ha vannak félelmeid, de fontos tudnod, hogy a természetes – a legnagyobb részedet átható – állapotod a szeretet. 

Arra bátorítalak, hogy ennek a természetes szeretetteljes állapotnak a tiszteletére folytass kedves beszélgetést magaddal. Állj a tükör elé és figyeld meg, mi történik! Kritizálni kezded azt, amit látsz, és aki vagy? Hogyan változtathatnád meg a belső beszélgetésedet, hogy szeretetteljesebb legyen? Hogyan lehetnél kedvesebb önmagaddal?

Amint azt már tudjuk, a testünk a lelkünk otthona. Ez az a templom, ami az isteni fényedet hordozza, tehát miért ne viszonyulnál tisztelettel hozzá, és miért ne szólnál magadhoz kedvesen? Ha elkezdesz szeretettel szólni magadhoz, ám az egód, a belső kritikusod szembeszáll veled közben, légy kedves vele is. Mondd azt neki: „Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem, de ma a kedvességet választom. 

”Ha kedves vagy magadhoz, az lehetővé teszi, hogy az energiád minden szinten nyitott legyen a kedvességre. Szebbé teszed a szeretteid életét, és ők is szebbé teszik a te életedet. Az önmagaddal szembeni kedvesség révén a világot ajándékozod meg kedvességgel. Példát mutatsz a körülötted élőknek és a következő generációknak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray
Share To:

Post A Comment: