Néha szükségét érezzük, hogy fizikailag is kiengedjük a gőzt. Jó hatású, ha lehúzott ablakok mellett teli torokból ordíthatunk a kocsinkban...

Néha szükségét érezzük, hogy fizikailag is kiengedjük a gőzt. Jó hatású, ha lehúzott ablakok mellett teli torokból ordíthatunk a kocsinkban, amennyiben túl sokáig fojtottuk magunkba a szót. Az ágy rugdosása vagy a párna püfölése segít megszabadulni a felgyülemlett indulatoktól vagy frusztrációtól. Amennyiben zavar a dühöd ilyen módon történő szabadjára engedése, mondd ezt: „Engedélyt adok magamnak érzelmeim kifejezésére és emlékeim elengedésére.” 
Akinek nagyon nem ez a stílusa, próbálkozzon sporttal – például tenisszel vagy futással – kiadni a mérgét.

Néhány évvel ezelőtt pár napig fájt a vállam. Próbáltam nem törődni vele, de a fájdalom csak nem múlt el. Végül leültem, és megkérdeztem magamtól: „Mi ez az egész? Honnan ez a fájdalom? ”Rájöttem, hogy leginkább valamiféle égő érzéshez hasonlít. Az égés pedig haragot jelent. „Mire haragszol?” – tettem fel magamnak a kérdést. El nem tudtam képzelni, mire. Lássuk csak, mondtam magamban. Két nagy párnát fektettem az ágyra, és teljes erőmből püfölni kezdtem őket. Vagy tizenkét ütés után kiderítettem az okokat. Minden világos volt. Tovább pofoztam hát a párnákat, és pedig teljes erőből. Így szabadultam meg a mérgemtől. Mire befejeztem, sokkal jobban lettem, és másnapra a vállam sem fájt már.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Louise L.Hay Használd a megerősítéseket
Share To:

Post A Comment: