Néha nagyon könnyen beleeshetünk abba a szemléletmódba, hogy „az élet ellenünk dolgozik”. De ez nem így van! Az Univerzum mindig segíti a céljaidat...

Néha nagyon könnyen beleeshetünk abba a szemléletmódba, hogy „az élet ellenünk dolgozik”. De ez nem így van! Az Univerzum mindig segíti a céljaidat azzal is, hogy azt tapasztalod meg, ami leginkább az előnyödet szolgálja, nem pedig azt, amiről azt hiszed, hogy akarod. Az Univerzum azt akarja, hogy boldog és elégedett légy, s bőségben élj. Jobban szeret téged, mint azt szavakkal ki lehetne fejezni. Engedd, hogy támogasson! Ha emelni akarod a rezgésszintedet, elengedhetetlen, hogy bízz abban, hogy az Univerzum mindig a legfőbb javadat szolgálja. 

Lesznek időszakok, amikor magával ragad egy helyzet, vagy félelemmel kell szembenézned, de tudnod kell, hogy a szenvedélyes érzelmekkel nincs semmi gond, s ezek csupán arra emlékeztetnek, hogy fontos számodra az a helyzet, amiben  éppen vagy. Az érzelmileg nyomasztó pillanatok nincsenek hatással az általános rezgésedre, tehát ne hagyd, hogy egy-egy kihívást jelentő pillanat közéd és a megérdemelt békéd közé álljon. 

Ha úgy érzed, hogy egy dühkitörés vagy kiborulás az egyetlen módja annak, hogy megbirkózz egy adott akadállyal, vagy kifejezd az érzelmeidet, keress egy helyet, ahol egyedül lehetsz, és engedd ki magadból a gőzt! Egy ilyen érzelmi megtisztulás után könnyebb visszanyerni a nyugalmadat és érezni az Univerzum támogatását. Ha egy stagnáló helyzetben találod magad, vagy úgy érzed, a dolgok „rosszul mennek”, ne hagyd, hogy az egód vagy a félelmeid elhitessék veled, hogy az imáid nem találnak meghallgatásra, vagy a manifesztációid nem valósulnak meg. Tudnod kell, hogy amikor kiküldöd az energiádat, az Univerzum válaszol. Persze ha kiküldöd az energiádat, aztán azonnal türelmetlenkedni kezdesz, várakozásnak leszel kitéve. Ez az, amin változtatnod kell. Az Univerzumnak mindig van egy jobb terve. Légy nyitott erre a jobb tervre. Légy nyitott a szemléleted megváltoztatására. Így emelheted meg a rezgésedet.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Louise L.Hay
Share To:

Post A Comment: