Ha titkon imádsz az önsajnálat és az ítélkezés mocskában élni, a világ ezen érzéseidet fogja tükrözni. De ha újjászervezed az elmédet, és a szeretet..

Ha titkon imádsz az önsajnálat és az ítélkezés mocskában élni, a világ ezen érzéseidet fogja tükrözni. De ha újjászervezed az elmédet, és a szeretet, a harmónia mennyei érzésében élsz, világod megnyilvánulása megváltozik. Ha öt percet azzal töltenél, hogy megfigyeled magad, meglepődnél azon a felfedezésen, hogy milyen kétszínű vagy. Tudom, ez megdöbbentő sokkhatásként ér, ám minden ilyen sokkhatás a tudatosság fényét engedi be, és az élet nem más, mint örökösen növekvő megértés. Ahogy beárad a fény, úgy ébredsz egyre inkább tudatára, hogy ki is vagy valójában. Az élet jelenségeinek csak egy előidézője van. Csakis a saját tudatosságod megfigyelésével fedezheted fel az okát annak, ami veled történik. Nincs nagyobb zsarnok, mint a másodlagos okban való hit. Hagyd távozni ezt a zsarnokot az egyetlen szubsztancia emlékével, mert az egyetlen előidéző ok a tudatosság, és azonnal megváltozik, aminek tudatában vagy. Csak az életre adott válaszreakcióid megfigyelésével találhatsz önmagadra. Emlékezz, mindaddig, amíg ugyanúgy reagálsz, mint eddig, ugyanazokkal a dolgokkal és történésekkel fogsz szembetalálkozni, mert a tudatosságod mindent megnyilvánít, amit elfogadsz, és minden, ami megnyilvánul, a te tudatosságod.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Neville Goddard
Share To:

Post A Comment: