Tudatosságod mágnesként vonzza az életet. Megváltoztathatod a világodat a gondolataid újjászervezésével, azzal, ha a vágyad beteljesülésének irányába

Tudatosságod mágnesként vonzza az életet. Megváltoztathatod a világodat a gondolataid újjászervezésével, azzal, ha a vágyad beteljesülésének irányába tereled őket.
Figyeld meg az életre adott válasz reakcióidat, mert az elmédben történő, önmegfigyeléssel észrevehető bármilyen változás, változást idéz elő a külvilágban. Fontos megtanulni, hogy ne reagálj arra, ami kellemetlen és számodra elfogadhatatlan. Így ébreszted fel a hatalmas erővel bíró énedet. Amikor rátalálsz valódi lényedre, felfedezed, hogy azok a tulajdonságok, amiket elítélsz másokban, valójában benned vannak. Ekkor fogod megismerni a megbocsátás titkát, mert amikor megbocsátasz magadnak, másoknak is megbocsáttatnak. Minden dolog (nem csak néhány) fény által nyilvánul meg, és minden, ami megnyilvánult, fény. Abban a pillanatban, hogy elfogadsz egy gondolatot, megnyilvánul. Nem manifesztálódhat anélkül, hogy te ne egyeznél bele a kifejeződésébe, vagyis ne lennél tudatában a gondolatnak. A világegyetemet az emberi elme elrendeződésének megnyilvánítása hajtja. Ez a lecke azt a célt szolgálja, hogy ráébredj önnön fényedre, és az ébredés önmegfigyeléssel kezdődik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Neville Goddard
Share To:

Post A Comment: