Először azt döntsd el, mi lesz a gyógyító szándékod. Ha valakivel együtt gyakorolsz, felváltva kezeljétek egymást. Ha egyedül tanulsz, állj a tükör...

Először azt döntsd el, mi lesz a gyógyító szándékod. Ha valakivel együtt gyakorolsz, felváltva kezeljétek egymást. Ha egyedül tanulsz, állj a tükör elé, kezdj azzal, hogy valamilyen kellemetlen érzést vagy fájdalmat kezelsz magadon, vagy törekedj csak arra, hogy érezd az energiát. Kezdetben 5–10 percet tölts a kezeléssel, és figyeld meg, hogyan működik a folyamat. Akár állíts be egy órát is a gyakorláshoz. A figyelmedet irányítsd a szívedre. Idézd elő a lehető legtöbb érzést szívtájékon, és társítsd hozzá a szeretet, rajongás, lelkesültség és hála érzését. Fokozd az érzéseket légzéssel. Szívesen képzelem azt, hogy a rajongásra, békére, szeretetre vagy jóllétre összpontosított figyelmem hatására ragyogni kezd a szívem környéke. 
Csak annyit tegyél, hogy összekapcsolódsz azzal, akit vagy amit a legjobban szeretsz. Vagyis folyamatosan erősítsd a szívérzékelést és az energiát, fokozd a légzéssel és a szándékoddal, a tekintetedet pedig irányítsd arra, amit kezelni szeretnél. Minden egyes lélegzetvétellel – különösen a kilégzéssel – és az összpontosított szándékkal irányítsd az energiát oda, ahová szeretnéd, és tégy vele azt, amit szeretnél. Folytasd ezt néhány másodpercig vagy percig – vagy akár tovább is –, mindaddig, amíg nem jelentkezik valami eredmény, vagy nem érzed azt, hogy készen vagy. 

Ha úgy érzed, ismételd meg, amikor csak szeretnéd. Ez a kvantumérintés második szintjének tömör lényege. Történt valami? Érezted, amikor történt? Hogyan érzed magad most? Ezekre a kérdésekre a válaszok rendszerint így hangzanak: „Igen!”, „Nagyon jól!”, „Nagyszerű!”.

Rövidített formában még egyszer összefoglalom a lényegi lépéseket:
• Hozd létre és erősítsd fel szívtájékon a szeretet érzését, a szívenergiát.
• A szívenergia érzékelését kapcsold össze és fokozd tovább a légzéssel.
• Szándékoddal irányítsd a szívenergiát a kezelni kívánt területre. Különösen a kilégzés során összpontosíts erre. Némi gyakorlás után könnyűek lesznek és önkéntelenül áramló folyamattá válnak a lépések. A kar mozgatásához hasonlóan olyan készséggé alakulnak, amelyet anélkül alkalmazhatsz bárhol és bármikor, hogy egyáltalán észrevennéd.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Robert Bruce
Share To:

Post A Comment: