A tested egy mozgó csoda. Egy csodálatos jármű, ami magában hordozza az összes létfontosságú, téged életben tartó szervedet, ugyanakkor a tested az...

A tested egy mozgó csoda. Egy csodálatos jármű, ami magában hordozza az összes létfontosságú, téged életben tartó szervedet, ugyanakkor a tested az a burok, amelyben az elméd és a lelked lakozik. A testeden keresztül hozzáférsz az agyadban tárolt intelligenciához, és megtapasztalhatod az Univerzum isteni intelligenciáját is. Emlékszel arra, hogy bár van ez a fizikai burok, amit szeretned és gondoznod kell, ennél sokkal több vagy. Emlékszel arra, hogy te vagy az Univerzum. Ezen az emlékezésen keresztül felébresztheted és aktiválhatod a kundalinit, a benned rejlő isteni szikrát. Ezzel a felébresztéssel engedélyt adsz a lényed lelki aspektusának, hogy az életeden keresztül feltáruljon. Ez egy elképesztően csodálatos dolog.

Először nehéz lehet felfogni, de bizonyos szinten tudod, hogy ez a te igazságod, mert nem lennél itt, és nem végeznéd ezt a munkát, ha nem hinnéd, hogy ez lehetséges. Tehát mi az, ami lehetséges? Amikor visszaemlékszel arra, ki vagy, elkezded átlátni minden dolog és lény kölcsönös összekapcsolódását, és felismered annak a jelentőségét is, amit jelentéktelennek érzel. Része vagy egy nagyobb képnek, és azért vagy itt, hogy a testeddel, illetve azáltal, hogy emlékszel arra, hogy több vagy, mint pusztán egy test, hozzájárulj a nagyobb képhez. Ha ezt még nem fogtad fel teljesen, csak légy készen a megtapasztalására, és a kundalinid majd gondoskodik a többiről. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray
Share To:

Post A Comment: