Amíg nem hangolódunk rá a hála frekvenciájára, addig a nagyobb dologgal való kapcsolat blokkolva marad. A sávszélességünk nem bírja el az Isteni Adás

Ki tudná elfelejteni azt a heves jelenetet az Egy becsületbeli ügy címû filmbõl. Jack Nicholson a tanúk padján ül. Tom Cruise vallatja, tudni akarja, hogy ő adta-e ki a parancsot. Nicholson egyre vörösebb és dühösebb, végül kitör: „És mihez kezdene az igazsággal?” Ennyit lehet fűzni azokhoz, akik azt akarják tudni, a jó dolgok miért történnek mindenki mással. 
Amíg nem hangolódunk rá a hála frekvenciájára, addig a nagyobb dologgal való kapcsolat blokkolva marad. A sávszélességünk nem bírja el az Isteni Adás örökké tartó, végtelen szeretetét, mely folyton csak a lehetőséget, az örömöt és a szabadságot sugározza. Akadályozzuk a kapcsolatteremtést azáltal, hogy átadjuk a terepet a szorongásunknak, a félelmeinknek és a melodrámának, amivel csak az időt pazaroljuk. Akárcsak Hamupipőke mostohanővérei, beleszuszakoltuk az élet végtelen jótékonyságát régi nézeteink és elavult programjaink aprócska cipőjébe.
Egy egyszerû és világos gyakorlattal, mely naponta maximum öt percet vesz igénybe, átprogramozhatod az idegrendszeredet, újraírod a régi szokásaidat, és szó szerint megváltoztatod az agyad kémiáját. Itt jön képbe a hála.
Mikor nem állunk meg nap mint nap, hogy sorra vegyük a milliónyi dolgot, amely jól megy az életünkben, akkor bizony azok az őrült hangok a fejünkben megpróbálják átvenni az irányítást. Mikor nem számoljuk aktívan, mennyi áldás van az életünkben, ezek a hangok elkezdenek fecsegni, azt mondogatják nekünk, hogy az élet szívás, hogy bénák vagyunk. Olyanok ezek a hangok, mint a hírek alján megszakítás nélkül futó kis sáv. Amíg ezekre a hangokra hangolódunk, nem vesszük észre, milyen hihetetlen ajándékban részesültünk: itt lehetünk a Föld nevű bolygón, itt van nekünk ez a nap, és élvezhetjük a kozmikus kalandot.
Közzétette: www.fenyorveny.hu  
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Pam Grout
Share To:

Post A Comment: