A Föld egy csodálatos hely. Ez a hihetetlen bolygó mindennap a testén hordoz, vendégül lát és táplál minket. A menedékünk, az élelmünk és a víz...

A Föld egy csodálatos hely. Ez a hihetetlen bolygó mindennap a testén hordoz, vendégül lát és táplál minket. A menedékünk, az élelmünk és a víz, amit iszunk, mind tőle származik. Szerető és adakozó. Ennek ellenére nagyon sok ember, aki a Földön él, mindezt teljesen természetesnek veszi. Csak elvesznek, elvesznek és elvesznek, és soha eszükbe sem jut, hogy hálát adjanak mindazért a temérdek hihetetlen kincsért, amit ő nyújt nekünk. Amikor természeti katasztrófát látnak, egyesek úgy gondolják, hogy a Földanya büntet minket azért, mert rosszul bánunk vele, pedig nem erről van szó. Ő csak egyszerűen önkorrekciót hajtvégre. Ezek az alkalmak „ébresztő hívások”, amelyek lehetőséget kínálnak a gyógyulásra és a változásra. A Földanya olyan, mint minden szerető és gondoskodó édesanya – minden tőle telhetőt megtesz a gyermekeiért, és ezt mindaddig teszi, ameddig bírja. A hatalmas probléma az, hogy a legtöbb anyához hasonlóan ő is a gyermekeit helyezi előtérbe, és minden erőforrását odaadja, amíg végül nem marad több.

Az Univerzum üzenete egyértelmű: „Védd meg Földanyát!” Amikor elkezded emelni a rezgésedet, ösztönösen támogatni akarod a bolygót. Minél spirituálisabbá válsz, annál tudatosabb leszel a Földdel kapcsolatban, és sokkal inkább feladatodnak érzed, hogy vigyázz rá. Eleinte ezek lehetnek kis lépések – például olyan egyszerű dolgok, mint hogy összeszeded a szemetet a tengerparton, az erdőben, a parkban vagy az utcán, vagy eteted a madarakat, vadvirágokat ültetsz a méheknek, vagy támogatsz egy jótékonysági intézményt, ami fákat ültet. Lehet, hogy már most is ezt teszed. Kérdezd meg magadtól, hogy mit tehetnél még. A Földanya segítése jó érzés, és ha jó érzés, az azt jelenti, hogy a rendeltetésed szerint élsz és emeled a rezgésedet. És ami még ennél is több: Amikor növeled az energiádat, a bolygó energiáját is növeled.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray
Share To:

Post A Comment: