Elfogadtad a felszólítást, hogy jobb állapotban hagyd el ezt a Földet, mint ahogy érkeztél. Végső soron erről szól a rezgésszint emelése....

Elfogadtad a felszólítást, hogy jobb állapotban hagyd el ezt a Földet, mint ahogy érkeztél. Végső soron erről szól a rezgésszint emelése. Mi köze van ennek a biztonságérzethez? Ha nem érzed magad biztonságban, nagy eséllyel a világod is ezt fogja tükrözni.

Olyan helyzetekben és körülmények között találhatod magad, amelyek ezt az érzést visszhangozzák. Ezt rendkívül nehéz lehet lerázni, különösen ha nehézségekkel szembesültél életed kezdetén, vagy korábbi életstílusod rossz hatással volt az önértékelésedre. 

Te azonban hívást kaptál, hogy itt legyél, és az Univerzum mai üzenete egyszerű és világos:

  Megérdemled, hogy biztonságban érezd magad. 

Mindaz, amit magadért teszel, valójában a világnak ajánlod fel. Ennél fogva a biztonságérzet és a biztonság megtapasztalása egyfajta emberi küldetés, rendeltetés. A biztonságérzet a gyógyulás és változás hullámát hozza létre, ami átmossa a világodat, és ez apránként hozzájárulhat egy nagyobb mértékű gyógyuláshoz. Ahhoz, hogy biztonságos helyet találj, tudomásul kell venned minden félelmedet. Ha időt szánsz arra, hogy „teljesen átérezd” a félelmeidet, rájössz, hogy az érzések csak érzések, és nem kell okvetlenül igaznak – a te igazságaidnak – lenniük. Hatalmadban áll megváltoztatni a történetet. Ez nem a hárításról szól, hanem a felismerésről. Érezd, hogyan kell érezned magad, mielőtt azon kezdenél dolgozni, ahogyan érezni szeretnéd magad. A félelmet úgy lehet legyőzni, ha észben tartod, hogy bár fizikailag vagy érzelmileg sérülhetsz, az igazi éned sosem károsodhat. A lelked örök és törhetetlen. Legyen ez az a fény, ami elvezet a biztonsághoz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray
Share To:

Post A Comment: