Ma arra bátorítalak, hogy a tüdőd teljes kapacitását kihasználva lélegezz...Legyen ez az egyszerű légzéstechnika valami olyasmi, amihez újra és újra..

Ma arra bátorítalak, hogy a tüdőd teljes kapacitását kihasználva lélegezz, és szívj tiszta életerőt a lényed egészébe. Legyen ez az egyszerű légzéstechnika valami olyasmi, amihez újra és újra visszatérsz:
• Tedd a kezed a hasad két oldalára és lélegezz. Érezd a lélegzetvételed természetes ritmusát, ahogy a levegő ki- és beáramlik a testedben. Végezd ezt 8-10 lélegzetvételig.
• Tedd a kezed az oldaladra, úgy, hogy a tenyered simuljon rá a bordáidra, és lélegezz. Érezd, ahogy a rekeszizmod minden belégzéssel kitágul. Végezd ezt 8-10 lélegzetvételig.
• Helyezd az ujjaidat a kulcscsontodra, hagyd, hogy a tenyered finoman a mellkasodon nyugodjon, és lélegezz. Érezd, ahogy mellkasod megemelkedik, s a torkod minden egyes belégzéssel megtelik pránával. Végezd ezt 8-10 lélegzetvételig.
• Miután végeztél ezzel a légzéssorozattal, esetleg ismételd mega kezed nélkül, egyszerűen csak érezd, ahogy megtöltsd a fenti testrészeidet levegővel. A légzés áramlásának összehangolása a hasban, a test középső és felső részében azt a jógalégzést alkotja, ami összekapcsolja a testet, az elmét és a lelket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray: Emeld a rezgésed
Share To:

Post A Comment: