Képzeld el, hogy egy gyönyörű aranyszín fény ragyog a fejed fölött. Ez a fény áthalad a bőröd minden egyes sejtjén. Átjárja a létfontosságú...

Képzeld el, hogy egy gyönyörű aranyszín fény ragyog a fejed fölött. Ez a fény áthalad a bőröd minden egyes sejtjén. Átjárja a létfontosságú szerveidet és a levegőt, amit belélegzel. Feltölti a tüdődet és végigtáncol a véráramodon. Eljut egészen az ujjaid és lábujjaid hegyéig. A fény, amit elképzelsz, maga az élet, és alapvetően szeretetből áll. Keresztül halad mindannyiunkon, de mivel annyira elfoglal minket, ami az életünkben történik, megfeledkezünk az Univerzumhoz fűződő csodálatos kapcsolatunkról. Amikor úgy döntesz, hogy emlékszel erre a fényre és könnyedén lélegzel, mert te is része vagy, felismered az élet ajándékát. És amikor felismered az élet ajándékát, olyan magasra emeled a rezgésedet, hogy másokban is fényt gyújtasz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray
Share To:

Post A Comment: