Amikor napi spirituális gyakorlatot alakítasz ki, megváltozik a rezgésed, és egy olyan aranyszínű aurát hozol létre, ami aranyszín élményeket vonz...

Amikor napi spirituális gyakorlatot alakítasz ki, megváltozik a rezgésed, és egy olyan aranyszínű aurát hozol létre, ami aranyszín élményeket vonz hozzád. Ez a vonzás törvénye működés közben. 

A vonzás törvénye

A vonzás törvénye a 21. század egyik legnépszerűbb spirituális tanítása. Valójában nagyon egyszerű: a hasonló vonzza a hasonlót, az energia vonzza az energiát, a gondolatok vonzzák a tapasztalatokat. Ez azt jelenti, hogy nagy hatással vagyunk arra, hogyan alakulnak a dolgok a világunkban. Most jó eséllyel erre gondolsz:  Nos, akkor miért történnek rossz dolgok jó emberekkel? 
Az igazat megvallva, nem ismerem az okokat minden kihívás mögött egy jó ember életében. Azt azonban ne feledjük, hogy az emberi létélmény és tapasztalat kihívásokkal teli, nehéz és kiszámíthatatlan lehet. 
Ha valami erőpróbát jelentő dolog történt az életedben, ezt isgondolhatod:  Ha a gondolataim teremtik az életemet, vajon milyen gondolat okozta ezt? 
Fontos azonban, hogy ne próbáld megfejteni, miért történt egy bizonyos esemény, hanem azt ismerd fel, hogy végtelen lehetőség rejlik benned, amive hozzájárulhatsz a változáshoz, a gyógyuláshoz, vagy akár még a csodákhoz is. A vonzás törvénye segíthet finomítani az energiádon, hogy szeretetteljes és pozitív élményeket vonzz az életedbe, és ha bármi rosszul sülne el, van egy eszközöd, ami segíti a felépülésedet. Minden egyes gondolatod, érzésed, cselekvésed, nem-cselekvésed, eszméd, meggyőződésed hozzájárul életed  alakulásához. Azonban – és ez egy közszolgálati közlemény – ne kezdj el aggódni minden negatív gondolat miatt. Te egy spirituális lény vagy emberi tapasztalatokkal, és embernek lenni nem mindig egyszerű. Nem baj, ha néha rossz napjaid, aggályaid vagy kétségeid vannak. A spirituális gyakorlat pontosan ezek miatt része az életednek! Amikor kialakítod mindennapi spirituális gyakorlatodat, az összes belső munka, amit végzel, emeli a rezgésedet, és a jószándékaid elkezdenek túlsúlyba kerülni azokkal a hiedelmekkel és hallott dolgokkal szemben, amelyek már nem szolgálják az érdekeidet.
„Ahogy gondolkodsz, úgy rezegsz. Ahogy rezegsz,úgy vonzol.” ABRAHAM-HICKS
Sokan, akik spirituális életet élnek, azért szembesülnek kihívásokkal, vagy azért élik át az ego sötét éjszakáit, mert kitakarítják magukból a régi elképzeléseiket, hiedelmeiket és történeteiket, s nagyon sok energiát és összpontosítást igényelhet, hogy örökre megszabaduljanak ezektől. Azért vagyok itt, hogy megismertessem veled a rezgésemeléséhez szükséges tökéletes eszközt. Ez pedig nem más, mint az érzés. Amikor először hallottam a vonzás törvényéről, szerettem volna mindent és bármit manifesztálni, amit csak lehet – új autót, pénzt a bankban, egy karcsúbb testet… Listákat írtam, vizualizáltam az anyagi dolgokat az életemben, és szavakkal teremtettem. Működött. A húszas éveim végéhez közeledve
azonban rájöttem, hogy valójában nem a dolgokat keresem… Azért akartam új autót, hogy értékesnek érezzem magam, és mások észre vegyenek. Azért akartam pénzt a bankban, hogy biztonságban érezzem magam. Azért akartam vékonyabb lenni, hogy szerethetőbb legyek. Egy nap aztán csak úgy bekattant: én nem a dolgokat keresem, hanem a mögöttük lévő érzéseket. Tehát elkezdtem változtatni az energiámon, és ahelyett, hogy listákat írtam volna a dolgokról, az érzéseket tűztem ki célul magam elé. Emellett a spirituális gyakorlatomban a hálára, szolgálatra és odaadásra helyeztem a hangsúlyt. Ahelyett, hogy állandóan többet kértem volna, őszinte hálámat fejeztem ki mindazért, amim volt. Nem voltam felkészülve arra, ami ezt követően történt: minden, amit valaha akartam, és még annál is több, megérkezett az életembe. Működésbe lépett a vonzás magas rezgésszintű törvénye. Tehát kérdezd meg magadtól:
 • Miről álmodom? 
• Mit akarok valójában?
• Mit gondolok, hogyan fogom ettől érezni magam?
Amikor a végére érsz, ahelyett, hogy kérnéd azt a valamit, próbáld úgy érezni magad, ahogyan érezni szeretnéd magad. Ha sikerül összehangolnod az energiádat ezzel az érzéssel, jó eséllyel manifesztálni fogod azt az álmot, vagy – ami még jobb – annak egy tovább fejlesztett változatát kapod meg.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray: Emeld a rezgésed
Share To:

Post A Comment: