Amikor elkezded emelni a rezgésedet, tisztább elképzelésed lesz arról, hogy ki vagy, mit tudsz adni másoknak, és mit szeretnél megtapasztalni....

Amikor elkezded emelni a rezgésedet, tisztább elképzelésed lesz arról, hogy ki vagy, mit tudsz adni másoknak, és mit szeretnél megtapasztalni. Ez sokkal egyértelműbbé, áttekinthetőbbé teszi a kapcsolataidat az életben. Minél mélyebbre jutsz a spirituális felfedezés területén, annál nagyobb lesz az igényed az őszinte kapcsolatokra. Azt azonban tudnod kell, hogy spirituális értelemben egyetlen kapcsolat sem rossz az életedben. Minden kapcsolat egy feladat. Ha vannak olyan emberek az életedben, akikkel nem vagy teljesen egy hullámhosszon, azzal nincsen semmi baj. Ne legyen emiatt bűntudatod. Attól, hogy valakivel nem értesz egyet, sem te, sem ők nem lesznek kevésbé (vagy jobban) spirituálisak. Amikor rájössz, hogy egy bizonyos kapcsolatod iránya eltér az útirányodtól, és többé nem akarod fenntartani ezt a kapcsolatot, valójában a lelked hangját hallod. Amikor úgy döntesz, hogy elengeded ezt a kapcsolatot, az isteni útmutatás iránt fejezed ki tiszteletedet.

Ha van olyan kapcsolatod, amelyet készen állsz elengedni, próbáld azt tapintatosan és tiszteletteljesen megtenni. Küldj az illetőnek szeretetet és hálát az eddigi kapcsolatotokért. Ezután képzeld el, amint elvágod az összes ijesztő és visszatartó szálat, ami ehhez a személyhez fűz, és ami mindkettőtöket korlátoz. Ahhoz, hogy az áramlásod része légy, és felemelő, teljes értékű kapcsolatokat élj meg, először is teljesen őszintének kell lenned magaddal. Mit keresel? Végül, ha készenállsz arra, hogy olyanokkal lépj kapcsolatba, akik ugyanolyan felfogásúak, mint te, gondolkodj el azon, hogyan tudnál helyet biztosítani ezeknek a kapcsolatoknak az életedben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray: Emeld a rezgésed
Share To:

Post A Comment: