A test az a templom, amelyben a lélek lakozik, és ezért fontos, hogy a tőlünk telhető legmagasabb rezgésszinten működtessük azt. Van néhány dolog...

A test az a templom, amelyben a lélek lakozik, és ezért fontos, hogy a tőlünk telhető legmagasabb rezgésszinten működtessük azt. Van néhány dolog, amit rendszeresen végezhetsz a testedért, és amik segíthetik az energiád tisztántartását:

Tengeri sós fürdő 

A tengeri sót több száz éve szent eszköznek tartják: megtisztítja a testet attól, ami nem előnyös számára. Mindössze annyi a dolgod, hogy bőséges mennyiségű tengeri sót teszel a kellemesen meleg fürdővizedbe. Néhány cseppet hozzáadhatsz a kedvenc illóolajodból is. 

Smoothie-k és gyümölcslevek 

Ez egy nagyon egyszerű módja a testről való gondoskodásnak. A friss bio gyümölcsök és -zöldségek egyesítése egy frissítő turmix formájában remek módja a nap indításának. A bélrendszer egészséges működése nagyon fontos, egy turmix pedig nagyon jó hatással van az emésztőrendszerre. 

Jóga és testmozgás

Egy másik nagyszerű mód a test energiájának növelésére a jóga és a testmozgás. Nem tudom, hogy vagy vele, de én, amióta elkezdtem rendszeresen és nekem tetsző módon mozogni, mindig úgy hagyom el az edzőtermet, hogy tele vagyok élettel. Ha magas rezgésszintű életet szeretnél élni, fontos, hogy megtaláld azt a rendszeres mozgás formát, ami megfelel neked, a testednek és az erőnléti szintednek. 

Tennivalók listája

Ha gondoskodni szeretnél a testedről, és meg akarod emelni a rezgésszintedet, összefoglalva a következőket kelltenned:
• Ellenőrizd az étrendedet és az ételeket, amiket el szeretnél fogyasztani. Vannak köztük olyanok, amelyektől letargikusnak érzed magad? Hogyan javíthatnál az étkezési szokásaidon? Túl sokat eszel? Vagy éppen nem eleget?
• Evés előtt áldd meg az ételt, és ha megfeledkeznél erről, áldd meg utána, amikor már a gyomrodban van.
• Vegyél rendszeresen tengeri sós fürdőt. Meglátod, mennyire felpörgeti a rezgésedet!
• Próbálj meg otthon zöld smoothie-t vagy turmixot készíteni. Ha nem tudod, hogyan láss hozzá, a helyi bioboltban vagy juice-bárban biztosan találsz inspirációt.
• Találd meg a testedzésnek azt a módját, amitől dalol a szíved, és ami energiával tölt el.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Kyle Gray: Emeld a rezgésed
Share To:

Post A Comment: