A soron következő gyakorlatokat az emberek többsége könnyen elvégezhetőnek találja, de akadnak olyanok is, akiknek nehezen mennek. Ne aggódj akkor...

A soron következő gyakorlatokat az emberek többsége könnyen elvégezhetőnek találja, de akadnak olyanok is, akiknek nehezen mennek. Ne aggódj akkor sem, ha kezdetben nehezebben sikerülnek. Csak gyakorolj, és képességeid fejlődni fognak, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem jársz sikerrel.

Első  gyakorlat: Az ujj érzékelése

1. Emeld az ujjad a levegőbe, és legalább két percen keresztül próbáld a lehető legjobban érzékelni. Összpontosíts az ujjadra, és igyekezz minél jobban tudatosítani, mit érzel. 

2. Érezd az ujjadat körülvevő bőrt. Figyeld meg, képes vagy-e érzékelni az ujj vérkeringését. Használd a képzelőerődet, és próbáld meg érzékelni, ahogyan a köröm illeszkedik a körömágyba, vagy milyen érzések vannak a körmöd alatt. A lényeg az, hogy minden figyelmedet az ujjad érzékelésére összpontosítsd. 

Bármit érzékelsz is, az rendben van. Még az is, ha semmit sem érzékelsz. A képesség, amelyre szükséged van, maga a törekvés, hogy figyelmedet az ujjhegyedre irányítsd, hiszen az életerő-energia a testtudatosságot követi.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Richard Gordon: Kvantumérintés 2.
Share To:

Post A Comment: