Ha valakivel közösen tanulod ezt a gyakorlatot, akkor helyezkedj el a pároddal kényelmes, hétköznapi távolságban. Ez kb. 90-150 cm távolság....

Ha valakivel közösen tanulod ezt a gyakorlatot, akkor helyezkedj el a pároddal kényelmes, hétköznapi távolságban. Ez kb. 90-150 cm távolság. A gyakorlat kezdésekor állíts be egy időmérőt. A szív megnyitásához mindketten billentsétek előre szegycsontotokat, érzékeljétek a szívenergiát, erősítsétek fel légzéssel, és egymás szemébe nézve irányítsátok a szándékotokat egymás szívére, a szegycsontra és a mellkas felső területére. 

Ez a kapcsolódás pozitív visszacsatolási hullámot indít el, ennek köszönhetően tovább erősítitek egymás szívének energiáját. A szívenergia tényleg felizzik! Nagyon mély hatású tapasztalat lehet, és szinte mindenki képes érzékelni. Kipróbálhatod olyan személlyel is, aki távol van tőled – például skype-on vagy videós csevegési csatornán. Ekkor is működik.

Ha egyedül gyakorolsz, próbáld ezt a gyakorlatot a tükör előtt. Miközben a tükörben a szemedbe nézel, irányítsd a szívenergiát a tükörképed szívtájékára. Ez a gyakorlat drámai fordulópont. Ez az a pillanat, amikor az addig csak szóként vagy gondolatként emlegetett szívenergia mindenki számára nagyon is valóságosan tapasztalhatóvá válik. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Richard Gordon: Kvantumérintés 2.
Share To:

Post A Comment: