Próbáld meg tudatoddal végigsimítani a testedet először a talpadtól a fejed tetejéig, majd a fejtetőtől a karodon át a kezedig. Azzal kezdd a...

Próbáld meg tudatoddal végigsimítani a testedet először a talpadtól a fejed tetejéig, majd a fejtetőtől a karodon át a kezedig. Azzal kezdd a gyakorlatot, hogy a lábfejedet érzékeled. Finoman, csak pár másodpercre simítsd végig a lábfejedet, vagy kérd meg egy barátodat, hogy tegye meg. A simítás után pusztán a szándékod által próbáld meg felidézni a simítás érzését. Haladj tovább felfelé a lábadon, és simítsd végig a lábszáradat, majd elméd segítségével idézd fel a simítás érzését. Ugyanezen a módon haladj tovább a testeden felfelé egészen a fejtetőig, majd a karodon lefelé a kezedig. A gyakorlat megtanít, hogyan simítsd végig fizikai tudatossággal a testedet, pusztán a szándékod erejével. 

Nem lényeges, hogy nagy gyakorlatra tegyél szert, rendkívül fontos azonban, hogy a tudatod irányításával valamennyire képes légy érzeteket előidézni a testedben. A gyakorlat elvégzése nagyon kellemes testi érzetekkel járhat. Ne aggódj, ha nem sikerül tökéletesen végrehajtanod. Ha nehezen sikerül, csak hagyd, hogy az elméd szándékod által vezérelve tested különböző részeire irányítsa a tudatodat. Vannak, akiknek soha nem sikerül testi érzeteket előidézniük, ettől azonban még sikerrel alkalmazhatják a kvantumérintést. Csak annyit tegyél meg, hogy a tőled telhető legnagyobb igyekezettel a testedre irányítod a tudatodat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Richard Gordon: Kvantumérintés 2.
Share To:

Post A Comment: