Képzeld el, hogy a szívedbe lélegzel. Belső képként is jelenítsd meg ezt az erős energiamezőt. Ne feledd, az energia a gondolatokat követi. Tedd az...

Képzeld el, hogy a szívedbe lélegzel. Belső képként is jelenítsd meg ezt az erős energiamezőt. Ne feledd, az energia a gondolatokat követi. Tedd az egyik vagy mindkét kezedet a szíved fölé. A kezedből és a karodból irányíts energiát a szívedbe. Most tárd ki a mellkasodat. Egyenes derékkal ülj vagy állj (ne görnyedj). Lazítsd el a válladat. Miközben válladat leejted, érezd, amint a belégzés hatására ellazulnak a mellizmaid. Érzed, ahogyan az energia a szívedből kiindulva minden irányban sugárzik a mellkasodból. Hagyd, hogy a szeretet lélegeztessen, és az egész mellkasodat megtöltse. Az érzés megtartását napi tevékenységeid vagy beszélgetések közben is gyakorolhatod. Miközben nap mint nap gyakorolsz, figyeld, hogy miként reagálnak rád a környezetedben élő emberek és állatok. Figyeld meg, ahogyan a benned és rajtad keresztül áramló élet megváltoztatja a dolgokat. És azt is kövesd figyelemmel, miként változtatja meg mindez a téged körülvevő eseményekkel kapcsolatos érzeteidet.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Richard Gordon: Kvantumérintés 2.
Share To:

Post A Comment: